Koncert kapely 30 Seconds To Mars sa blíži! Oscarový herec Jared Leto bude už tento piatok vystupovať v Bratislave

Už nadchádzajúci piatok 10. mája 2024 vystúpi v Bratislave kapela Thirty Seconds to Mars. Spevákom tejto celosvetovo uznávanej hudobnej formácie je Jared Leto.

Charizmatický a Oscarom ocenený hollywoodsky herec príde do Bratislavy odohrať pompéznu show. Na koncertné pódia sa Thirty Seconds to Mars vracajú po vydaní svojho v poradí šiesteho štúdiového albumu, ktorým začínajú novú éru kapely. V marci odštartovali svetové turné s názvom „Seasons World Tour“ v Chile a tento týždeň bude ich zastávka aj Slovensko!

Koncert kapely 30 Seconds To Mars sa blíži. Čaká nás jedinečná šou pod taktovkou frontmana Jareda Leta! Aj na Slovensku majú tisíce fanúšikov, ktorí milujú nielen ich hudbu, ale aj aktivizmus, zanietenosť a premyslenosť textov. Americká rocková kapela Thirty Seconds to Mars odštartovala svoje nové turné s názvom Seasons už v marci v čilskom Santiagu a v máji sa poteší aj Slovákov. Svoju fenomenálnu šou odpália v Tipos Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) v Bratislave.

„Turné je oslavou VŠETKÝCH našich fanúšikov – či už ste nás objavili v skorých rokoch 2000 na alternatívnej rockovej či emo scéne alebo ste sa stali našimi fanúšikmi o pár rokov neskôr vďaka TikToku. Náš koncertný setlist obsahuje klasické skladby, ktoré sme už roky nehrali, spolu so všetkými hitmi z rôznych období našej kapely“, odkazujú svojim fanúšikom Thirty Seconds to Mars.

Thirty Seconds to Mars sú už roky známi svojimi filozofickými textami, sugestívnou hudbou a atmosferickými koncertnými vystúpeniami. Práve týmto si získali srdcia fanúšikov po celom svete.

Kapela 30 Seconds To Mars má na svojom konte fenomenálne skladby, ktoré majú na Youtube desiatky až stovky miliónov pozretí. Naživo si ich pozrieme už tento piatok, 10. mája v Bratislave

Frontman kapely, Jared Leto je ikonou moderného Hollywoodu. Jeho talent, štýl a angažovanosť ho robia jedným z najzaujímavejších umelcov dnešnej doby. Bez ohľadu na to, či ho obdivujete pre jeho hudbu alebo herecké nadanie, jedno je isté, je to nespochybiteľný majster svojho remesla.

Pokiaľ túžite stretnúť jedného z najpreslávenejších hercov Hollywoodu, práve máte jedinečnú príležitosť. Charizma Jareda Leto, atmosferická hudba a prekvapivá koncertná show vám spôsobia príjemné zimomriavky a odnesiete si zážitok na celý život.

THIRTY SECONDS TO MARS

SEASONS WORLD TOUR 2024

10. MÁJ 2024/TIPOS ARÉNA/BRATISLAVA

Vstupenky dostupné v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.