Tajomní mnísi Gregorian svojimi chorálmi očaria Bratislavu už túto stredu

Dnes už legendárny Gregorian definovali svoj štýl pred viac ako dvadsiatimi rokmi. Za ich úspechom stojí producent Frank Peterson, ktorý spolupracuje s umelcami ako Sarah Brightman, Andrea Bocelli, José Carreras, Placido Domingo, Tom Jones, Backstreet Boys či Marky Mark.

Medzinárodný úspech skupine priniesol hneď prvý album s názvom Gregorian Masters of Chant vydaný v roku 1999. Mystickú chrámovú atmosféru ich koncerty nestratili ani v súčasnosti. Hudba kombinuje známe svetové hity s gregoriánskymi chorálmi.

Majstri stredovekých chorálov GREGORIAN počas svojho svetového turné nevynechajú ani Bratislavu! 

Na Slovensko sa vracia super úspešná skupina GREGORIAN, ktorá počas svojho svetového turné The Best of World Tour - Pure Chants zavíta aj do Bratislavy. Svetové hity v podaní gregoriánskeho chorálu už oslnili celý svet. 

Originálna fúzia stredovekého gregoriánskeho chorálu a súčasnej pop music a rocku nadchla milióny fanúšikov po celom svete. Hneď prvý projekt Franka Petersona, zakladateľa slávnych GREGORIAN, Enigma, obsadil prvé miesta všetkých hitparád. A tento nový hudobný trend predznamenal obrovský úspech GREGORIAN. Skupina zložená zo skvelých spevákov, zahalených do mníšskeho rúcha spieva tie najväčšie svetové popové i rockové hity v stredovekom aranžmáne. Platinové platne a milióny nadšených divákov sprevádza GREGORIAN už od ich začiatkov.

Nádherný zvuk mužského chorálového spevu so sebou prináša duchovnú silu aj nečakanú modernú vášeň. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov robí z každého vystúpenia úžasný rituál. Hity Metallicy a Depeche Mode v podaní GREGORIAN na koncertoch pravidelne diváci oceňujú standing ovation.

The Best of World Tour – Pure Chants 2023 prinesie skvelú atmosféru plnú scénických efektov, ohňov a svetiel, ale predovšetkým nádherné hlasy GREGORIAN v nových aranžmánoch, ale aj hitoch, ktoré slovenskí fanúšikovia milujú.

„Živé vystúpenia Gregorian sú vždy neopakovateľným zážitkom. Skupina má za sebou svoje veľké turné, ktoré zakončia ešte pred Vianocami v Bratislave. V našom hlavnom meste nebudú po prvýkrát a na svojich fanúšikov sa už teraz veľmi tešia. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov vytvorí z celého vystúpenia úžasný rituál,“ hovorí Zuzana Benediktová, za spoločnosť JVS Group, ktorá koncert organizuje.

Čistota mužského spevu

V rámci koncertného turné s názvom The Best of World Tour predstavia Gregorian svoj posledný album. Tajomnosť koncertov umocní hlboké prepojenie s náboženskými motívmi a latinskými textami. Chýbať nebudú najznámejšie hity, ktoré nepochybne zaznejú aj v Bratislave.

Po koncertoch v Prahe (Kongresové centrum), Ostrave (Multifunkčná hala Gong) a Brne (STAREZ Aréna Vodova) turné zavŕšia v Bratislave.

Atmosféru bratislavského koncertu si vychutnáte už 20. decembra o 20:00 v NTC aréne Bratislava. V predaji ešte posledné vstupenky, ktoré môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.