Track “MAIN STAGE” s @glebzoo je OUT na všetkých streamoch

Leto je v plnom prúde a tak tento track uzrel svetlo sveta aj vďaka plným festivalom, plným klubom a open airoch po celom Česko-Slovensku ktoré tento song zničil má potenciál byť festivalovou hymnou leta. 

Pozorní fans určite zachytili že sme tento track s Glebom hrali počas našich letných shows. Práve preto sme sa ho rozhodli vydať von, medzi fans“ VI3E.

VI3E čoskoro vydáva svoje v poradí 3 EP s názvom “Isolation 2” kde okrem tracku “Main Stage” s Glebom bude mať rôznych zaujímavých hostí na dokopy 5tich trackoch. EP vychádza  koncom septembra pod Universal music. 

Na vizuálnej podobe spolupracovali :

🎨 @taly_art 

📷 @lousyauber 

VI3E (Oliver Dvorský)

VI3E je slovenský producent elektronickej hudby, ktorý sa žánrovo zaraďuje ku štýlom Bass / Drum & Bass / UK Garage. Okrem hraní na klubových akciách a festivaloch po Európe zdielal stage so svetovými umelcami ako DJ Q, HOLY GOOF, SKEPSIS, FLAVA D, SAMMY VIRJI, MPH, CONDUCTA a mnoho ďaľších. Vydal dokopy 3 EP (Inside, Lockdown a Isolation) a 1 štúdiový album “Game3oy”. Patrí pod crew Mäsokombinát, no tracky vydáva v UNIVERSAL MUSIC a NO RELIGION.

Spolupracuje tiež s poprednými slovenskými artists ako sú GLEB, FOBIA KID atď. Hral po boku vydavateľstiev ako OWSLA / NIGHT BASS / KIWI RECORDS a CRUCAST a mimo svojej sólo kariéry je od roku 2021 tiež koncertným DJom GLEBa. V roku 2022 skončil na druhom mieste v kategórii DJ ROKU podľa hlasovania divákov RUKA HORE AWARDS.

VI3E, GLEB - MAINSTAGE

Streamovacie servisy : https://vi3egleb.lnk.to/MainStage

rNUlife.sk / Tomáš Karpel, Universal music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.