Bratislava čoskoro otvorí svoj prvý Megaplex: Začína sa u nás nová éra pre kultúru a zábavu filmových fanúšikov a nadšencov

Slovensko sa čoskoro dočká svojho prvého Megaplexu. Kino nadšenci si tak už čoskoro budú môcť vychutnať tie najlepšie filmy v špičkovej kvalite a to dokopy až v 17 sálach. Tie sú navrhnuté tak, aby poskytovali najlepšie zážitky pri sledovaní filmov. Nový Cinema City Megaplex ponúkne zákaznícke zázemie a jedinečný design, ktorý umožní návštevníkom cítiť sa pohodlne a uvoľnene.

Celý Megaplex bude rozdelený do 8 kompletne nových sál s modernými a pohodlnými sedačkami, ktoré zaručia vysoký komfort pri sledovaní filmu. Vďaka novej laserovej projekčnej technike si budete môcť pozrieť filmy vo vysokej kvalite.

Filmoví nadšenci si budú môcť vychutnať VIP služby - Jedinečný VIP koncept

Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort prinesie samostatná VIP zóna so 4 luxusnými sálami a pohodlnými sedačkami, ktorých celková kapacita je cez 300 zákazníkov. Nemusíte sa preto obávať nedostatku miesta, či súkromia. Bude jedným z najzaujímavejších konceptov, ktorý bude na Slovensku jedinečný.

Ich súčasťou bude aj občerstvenie, ktoré bude na Slovensku tiež jedinečné. Zákazníci si budú môcť objednať rôzne druhy jedál a nápojov, ktoré im budú servírované priamo v kinosálach. Nový VIP koncept poskytne nové možnosti a neobvyklé miesto na strávenie času s rodinou a priateľmi, romantické rande, narodeninovú párty alebo firemné eventy.

All-inclusive v cene

V cene VIP vstupenky bude neobmedzená konzumácia teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojov. Zákazníci si tak budú môcť užiť príjemnú večeru v útulnom lobby a sledovať filmy z kožených a plne polohovateľných sedačiek.

Svojou lokáciou v centre mesta a ľahkou dostupnosťou Vám nový Cinema City Megaplex poskytne unikátne miesto pre eventy a firemné akcie.

„Predpokladaný dátum otvorenia je v druhej polovici augusta,“ uviedla pre NUlife.sk Lenka Tichá, marketingová manažérka Cinema City pre Českú a Slovenskú republiku.

Ponuka služieb bude rovnaká ako v Česku, kde VIP koncept poskytuje jedine Cinema City v pražskom nákupnom centre Chodov. Samoobslužný bufet s teplými a studenými jedlami je návštevníkom kina k dispozícii 30 minút pred začiatkom a 60 minút po skončení filmu. Ponúka originálne menu z vlastnej kuchyne, napríklad dva druhy pízz, rôzne cestoviny a šalátový bar, ale aj sladké dezerty. Okrem toho majú návštevníci k dispozícii neobmedzené množstvo popcornu, nachos a nealkoholických nápojov.

VIP služby v Cinema CIty Chodov v Prahe

Cena VIP vstupenky je 753 korún (32,10 eura), čo je zhruba o 20 eur viac ako stojí vstupenka na bežné 2D predstavenie. „Cena pre Slovensko bude špecifikovaná a zverejnená priamo pri otvorení megaplexu,“ doplnila Lenka Tichá.

VIP koncept ponúka aj Cinemax

Koncept VIP sál na Slovensku zatiaľ ponúka len sieť multiplexov Cinemax vo svojich kinách v bratislavskom Bory Mall, Trnave, Prešove a Žiline, kde môžu návštevníci sledovať filmy v nadštandardných a polohovateľných kreslách. Po zakúpení vstupenky do VIP lounge majú k dispozícii (okrem Žiliny) samostatnú vstupnú zónu a kaviareň, kde ich čaká rozšírený sortiment nealkoholických a alkoholických nápojov, a tiež rôzne druhy snackov. Objednať si ich môžu aj priamo z kinosály prostredníctvom tabletu. Príplatok za VIP služby je 6 eur.

rNUlife.sk / TS a info poskytla Martina Kosturková, Divine / Foto: Cinema City

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.