Folklórny festival Koliesko pozýva na tradičné aj nové programy

Tradičné a osvedčené programy s účinkujúcimi z celého Slovenska, ako aj celkom nové programy môžu uvidieť návštevníci 32. ročníka folklórneho festivalu Koliesko, ktorý sa uskutoční v dňoch 3. - 6. augusta v Kokave nad Rimavicou.

"K novým programom bude patriť napríklad Miestopis kultúry Kokavy, ktorý bude v miestnej synagóge," uvádzajú organizátori. Ľudia budú môcť však navštíviť aj niekoľko premiérových výstav, desiatku folklórnych a gurmánskych dvorov, detské divadielko a obľúbenú remeselnú uličku.

Už tradične by mala byť lákavá tamojšia folklórna scéna, ale aj večerný koncert hudobnej skupiny BANDA či tancovačka pri krčme Lúč.

"V amfiteátri sa predstavia detské folklórne súbory vrátane domáceho detského folklórneho súboru Kokavan, v programe Kokavské podoby vystúpia súčasní a bývalí tanečníci folklórneho súboru (FS) Kokavan a seniori FS Kokavan s hosťami," uvádzajú ďalej organizátori. Regionálny program bude zameraný na Horehronie.

Návštevníci z ďaleka aj blízka môžu do tejto obce v okrese Poltár zavítať v sobotu 5. augusta prostredníctvom Sklárskeho espresu, ktorý vyrazí zo Zvolena už o 8.35 h.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.