Kapela oznámila, že nevystúpi. Organizátori koncertu Hollywood Vampires s Johnnym Deppom majú ďalší problém

Organizátori koncertu v Banskej Bystrici majú problém. Už 20. júla do areálu tamojšieho amfiteátra zavíta americká kapela Hollywood Vampires, ktorej členom je slávny Johnny Depp. Predskokana im mala robiť nórska skupina Jorn, čo sa ale nestane.

Na svojej facebookovej stránke totiž informovali, že ich vystúpenie na Slovensku sa neuskutoční. „S hlbokou ľútosťou oznamujeme, že sme nútení zrušiť šou,“ uviedol manažment kapely.

A aký je vlastne reálny dôvod? Promotér si vraj neplnil zmluvné záväzky. S hudobníkmi prestali komunikovať, preto sa rozhodli radšej neprísť. „Neznášame, keď musíme sklamať všetkých, ktorí sa tešili na našu šou. My sme sa na návštevu Slovenska tiež veľmi tešili,“ dodali.

Z vlastnej skúsenosti dodávame, že s promotérmi a organizátormi sa nám dlhšie nepodarilo spojiť, napriek zverejnenému emailu. Až na asi piaty apel prostredníctvom spomínaného emailu, sa nám ozval anonym z usporiadateľskej agentúry, ktorá si hovorí PROFI EVENT!

Amaterizmus slovenských organizátorov tak dosahuje ďalšiu smutnú métu a podkopáva obraz organizovania veľkých hudobných akcií u nás.

Vyjadrenie organizátorov

Organizátori sa k situácii vyjadrili tiež prostredníctvom sociálnych sietí, že "...sa pokúsia o akúsi nápravu vo forme dlších hracích časov zostávajúcich predkapiel, pokiaľ sa z akcie tiež neodhlásia a nezrušia tak svoju účasť." 

„S poľutovaním oznamujeme, že kvôli nedorozumeniu v rámci realizačného tímu zrušila svoju účasť jedna z predkapiel – JORN. Pokúsime sa aspoň vyjednať dlhšie hracie časy pre ECLIPSE a BEAST IN BLACK.“

Zároveň dodali, že sa samotnej kapele i fanúšikom akože ospravedlňujú. „Fanúšikom Jorna tak ako aj jeho partii sa veľmi ospravedlňujeme a tešíme sa na všetkých, čo sa aj napriek okolnostiam prídu zabaviť.“

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.