Superstaristka Dominika Stará vyhrala vyše desaťročný spor s bývalými manažérmi

Speváčka a finalistka prvej série Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (po svadbe Jurena) vyhrala súdny spor so svojimi bývalými manažérmi. Proces trval viac ako desať rokov a rozhodnutie súdu je právoplatné.

„Sme veľmi radi, že sa po toľkých rokoch podarilo dosiahnuť rozhodnutie v prospech Dominiky a súd potvrdil náš názor, že speváčkiným exmanažérom nárok na zaplatenie odmeny doteraz nevznikol,“ uviedol Eduard Szattler, partner advokátskej kancelárie Vojčík & Partners. Ide o advokátsku kanceláriu, ktorá speváčku v tomto dlhodobom spore zastupovala.

Dominika Stará sa súdila so svojimi bývalými manažérmi o vyplatenie odmeny viac ako 10-tisíc eur, ktorú od nej požadovali. Umelkyňa im ju mala uhradiť po podpise zmluvy s hudobným vydavateľstvom v USA. Nárok na financie pre manažérov Dominika uznávala, rozchádzali sa však v názore na výšku sumy a na to, kedy ju má uhradiť.

Speváčka Dominika Jurena Stará.
Speváčka Dominika Jurena Stará. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

„K svojim záväzkom sa vždy snažím pristupovať zodpovedne a riadne ich uhrádzať. V tomto prípade však musel rozdielny názor na vec vyriešiť až súd. Chcela by som poďakovať advokátskej kancelárií Vojčík & Partners za profesionálne zastupovanie počas celého vyše desaťročného súdneho sporu,“ potvrdila Dominika Stará.

Speváčka Dominika Stará obsadila v prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar tretie miesto. Na konte má skladby ako Zázrak, Neodolávaj, Život je dar, alebo Dúfam. Počas pôsobenia v Spojených štátoch vydala niekoľko piesní v angličtine.

Advokátska kancelária Vojčík & Partners sa vo svojich službách zameriava najmä na obchodné a občianske právo, európske právo, pracovné právo, sporovú agendu, fúzie, akvizície, právo nehnuteľností a stavebné právo. Kancelária má zároveň dlhoročné skúsenosti v oblasti práva duševného vlastníctva, kde disponuje jedným z najskúsenejších tímov právnikov. Vojčík & Partners poskytuje právne služby v Košiciach, Bratislave a Žiline, právnu pomoc ponúka ale aj v Českej republike a Maďarsku prostredníctvom advokátskej aliancie Collegium.

rNUlife.sk / Petra Jamrichová, PR / titl. foto: TV archív

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.