Ben Affleck zrežíroval film o legendárnych teniskách Air Jordan, pozrite si jeho energický trailer

Bena Afflecka poznáme v prvom rade ako jedného z najúspešnejších hercov súčasnosti. Je však aj úspešným režisérom a scenáristom, na svojom konte má dokonca aj dve ocenenia Oscar – ako scenárista získal jedného za scenár filmu Dobrý Will Hunting a neskôr získal ním režírovaný film Argo: Nebezpečný útek cenu za najlepší film roka. 5. apríla 2023 príde do slovenských kín jeho najnovší počin, ktorý režíroval, spolu s kolegom Mattom Damonom napísal scenár a obaja si v ňom aj zahrali.

Snímka s jednoduchým názvom Air odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. To všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike. Práve spoločnosť Nike so značkou Air Jordan spôsobila revolúciu vo svete športu a súčasnej kultúry.

Na plátna sa tak dostane dojímavý príbeh nekonvenčného tímu o stávke na jednu kartu, ktorá môže buď všetko zničiť, alebo zmeniť športové dejiny. Tešiť sa však môžeme aj na príbeh o nekompromisnej vízii matky, ktorá vie, aká je hodnota obrovského talentu jej syna. A v neposlednom rade na príbeh o najväčšom basketbalovom fenoméne všetkých čias.

Ako naznačuje čerstvo zverejnený trailer, Matt Damon v hlavnej úlohe sa bude v roku 1984 snažiť presvedčiť mladého basketbalistu Michaela Jordana, aby sa stal tvárou nových tenisiek značky, ktorá v tom čase nepatrí medzi najväčších ťahúňov trhu. Ben Affleck si zahrá Damonovho šéfa a okrem nich sa v snímke objavia aj Jason Bateman, Chris Messina či Viola Davis v úlohe Jordanovej ráznej matky. Hviezdne obsadenú a energiou pulzujúcu drámu Air prinesie v apríli do kín distribučná spoločnosť Continental film.

rNUlife.sk / Peter Gašparík, PR manažér spoločnosti Continental film

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.