Už zajtra sa dozvieme laurátov ocenení Najzamestnávateľ roka 2022

Najzamestnávateľ je skratka pre Najatraktívnejší zamestnávateľ. A Najatraktívnejší zamestnávateľ je prestížne hodnotenie spoločností, pre ktoré chcú uchádzači pracovať. Jednotlivých víťazov 11. ročníka ankety, ktorú vyhlasuje pracovný portál profesia.sk, sa v desiatich kategórií dozvieme už zajtra na slávnostnom galavečeri v priestoroch mestského divadla P.O. Hviezdoslava v Bratislave.

Najatraktívnejší zamestnávateľ je prestížna anketa, ktorú spoločnosť Profesia vyhlási už jedenásty rok. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Jednoducho zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú.

Anketa Najzamestnávateľ je skvelá príležitosť pre všetky spoločnosti, ktoré dlhodobo pracujú na svojej atraktivite pre zamestnávateľov. Zabezpečí publicitu, zvýši renomé a zaujímavým spôsobom predstaví firmu verejnosti. Dajte Slovensku vedieť, ako funguje vaša spoločnosť, ako sa staráte o svojich ľudí, či v akej oblasti sa angažujete. Získajte si priazeň verejnosti a my vás odmeníme prestížnym ocenením Najzamestnávateľ.

V ankete Najzamestnávateľ je prioritou transparentnosť hlasovania a skutočná miera atraktivity zamestnávateľa. Aj preto od roku 2017 je systém hodnotenia doplnený o nomináciu 20tich až 25tich spoločností v kategórii, ktorá odráža skutočnú atraktivitu zamestnávateľov. O víťazoch rozhoduje verejnosť. Odovzdanie hlasu je dobrovoľné a anonymné. S ktorou firmou máte vy dobré skúsenosti? Máte obľúbenú spoločnosť, pre ktorú túžite pracovať? Alebo v nej už pôsobíte? Nenechajte si to len pre seba. Prezraďte aj ostatným, pre ktorú firmu na Slovensku je radosť pracovať. 

NOMINOVANÍ v 10 KATEGÓRIÁCH:

Nemocnice a zdravotná starostlivosť

Doprava a logistika

Obchod a služby

Bankovníctvo, poisťovníctvo a audítorstvo

Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo

Centrá zdieľaných služieb

Štátna a verejná správa

IT a telekomunikácie

Výroba a priemysel

Stavebníctvo

rNUlife.sk / najzamestnavatel.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.