Na MTV Europe Music Awards si najviac cien odniesla speváčka Taylor Swift

Americká speváčka Taylor Swift sa na nedeľňajšom udeľovaní cien MTV Europe Music Awards (MTV EMA) stala najúspešnejším interpretom, keď získala štyri ocenenia z celkovo šiestich nominácií.

Taylor Swift (32) triumfovala v kategóriách najlepší pop, najlepší umelec, najlepšie video a najlepšie dlhoformátové video ("All Too Well: The Short Film").

Speváčka si štyri nové ocenenia prevzala osobne na slávnostnom podujatí, ktoré sa konalo v nemeckom Düsseldorfe vo viacúčelovej aréne PSD Bank Dome. Táto speváčka a skladateľka v rokoch 2009-2021 získala osem ďalších cien MTV EMA.

Hlavnými moderátormi galavečera boli britská speváčka Rita Ora a novozélandský filmový režisér Taika Waititi. Ceny odovzdávali aj Julian Lennon, David Hasselhoff, Leomie Andersonová, Sam Ryder, Kelvin Mercer či Jack Saunders.

Víťazkou v kategórii najlepšia pieseň sa stala Nicki Minaj s piesňou "Super Freaky Girl". Najlepším R&B umelcom sa stala Američanka Chlöe, v kategórii rock zvíťazila britská kapela Muse, v kategórii najlepšia elektronika triumfoval Francúz David Guetta, v najlepšej alternatíve britská formácia Gorillaz, najlepším naživo vystupujúcim umelcom sa stal Harry Styles a najlepším nováčikom sa stala juhokórejská skupina Seventeen.

rNUlife.sk / tasr/ AP

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.