Chúlostivý problém atléta počas pretekov: Pri behu mu vypadávalo prirodzenie!

Na tieto preteky taliansky desaťbojár Alberto Nonino (18) len tak nezabudne. Mladý atlét mal totiž pri behu na 400 metrov nečakané problémy, keď mu z trenírok vykúkalo prirodzenie.

Alberto Nonino síce nepatril medzi favoritov, napriek túžil po čo najlepšom výsledku, ktorý by mu priniesol slušný počet bodov do súťaže desaťbojárov. V rozbehu ho však prekvapila nesmierne bizarná vec. Taliansky atlét musel hneď od štartu riešiť nečakaný problém, keď mu z trenírok začalo vypadávať prirodzenie.

Nonino zareagoval rýchlo a v plnom šprinte si začal svoj „nástroj" schovávať späť, lenže to ho stálo drahocenný čas. Mladý desaťbojár nabiehal do poslednej zatáčky na prvom mieste, avšak nakoniec sa prepadol až na úplný koniec.

Táto príhoda ho nepochybne bude prenasledovať veľmi dlhú dobu. „Snažím sa nad tým teraz smiať, ale hneď po pretekoch som sa cítil hrozne," odkázal svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.