Mall.tv prichádza s kontroverznou zoznamovacou šou Naked Attraction

Anglická televízna zoznamovacia šou sa stala súčasťou programovej ponuky internetovej televízie Mall.tv. Táto zároveň získala opciu na jej prípadnú slovenskú a českú verziu.

Naked Attraction je anglická televízna šou - zoznamovacia, ale veľmi netradičná. Stretnutia sa začínajú tam, kde sa iné zoznamovacie stretnutia môžu končiť - pri nahých telách. V “zoznamke naostro” si jeden oblečený záujemca či záujemkyňa vyberá zo 6 nahých adeptov alebo adeptiek na svoje budúce rande. Títo sú najprv ukrytí v kabínkach, no postupne sa zdola nahor odhaľujú. Po odhalení po pás je vyradený prvý adept, po odhalení po krk druhý adept, po odhalení celej postavy tretí a z posledných dvoch si záujemca vyberie toho alebo tú, s ktorou napokon pôjde na už oblečené rande. Môže si ale vybrať aj oboch či obe, je to len na preferenciách všetkých zúčastnených.

7 sérií

Vo Veľkej Británii šou odštartovala v júli 2016 a v roku 2020 sa vysielala jej už 7. séria. Zoznamovacia šou mala svoje národné vysielania v Nemecku, Dánsku, Taliansku a Fínsku, v tomto roku je plánovana v Poľsku. Internetová televízia Mall.tv získala opcie na prípadné národné verzie na Slovensku a v Čechách. Diváci si aktuálne môžu pozrieť epizódy z pôvodnej britskej verzie, ktorú od začiatku moderuje Anna Richardson, 50-ročná uznávaná moderátorka, ktorá už od roku 2014 tvorí trvalý pár so Sue Perkins, o rok staršou britskou herečkou, moderátorkou a spisovateľkou.

Zatracovaná i milovaná

V domácej Veľkej Británii si kontroverzná zoznamovacia show získala protichodné reakcie - ako odporcov, tak milovníkov. Odporcovia vyslišaní neboli, nakoľko show nezobrazuje žiadny vulgárny či rušivý sexuálny obsah, iba anatomicky nahé telá. Na druhej strane, milovníci šou vnímajú veľmi pozitívne, že ukazuje rozličné formy lásky, a to aj vo sfére LGBT.

Naked Attraction si môžete úplne zadarmo pozrieť na internetovej televízii Mall.tv už dnes, každý piatok pribudne nová epizóda.

Viac informácií sa dozviete na Mall.tv.

rNUlife.sk / Perla Žinčíková, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.