Imagine Dragons po takmer dvoch rokoch predstavujú príťažlivú novinku Follow You

GRAMMY® ocenená, mutiplatinová skupina z Los Angeles – Imagine Dragons sa opäť vracia na scénu. So 40 miliónmi predaných albumov a 60 miliónmi globálnych streamov sa Imagine Dragons stali najpredávanejšou kapelou roku 2010. V minulosti kapela ovládla prestížne hitparády svojimi hitovkami „Believer“, „Thunder“ či „Radioactive“. Aj napriek tomu, že sa multitalentovaný frontman Dan Reynolds, basgitarista Ben Mckee, gitarista Wane Sermon a bubeník Dan Platzman stali jednými z najväčších objavov všetkých čias, udržujú si úprimnosť a intimitu, na čom si od začiatku zakladali. Tvorivú rozmanitosť potvrdzuje ich práve vydaná novinka „Follow You“, ktorá už je dostupná na všetkých streamovacích platformách.

Obľúbená americká skupina Imagine Dragons potešila po takmer dvoch rokoch čakania všetkých svojich fanúšikov energickou novinkou Follow You. K piesni pridávajú aj romantický sexi videoklip, v ktorom si zahrali americká herečka Kaitlin Olson so svojim manželom, rovnako hercom, Robom McElhenney.

Kapela pred nedávnom vydala v jeden deň rovno dve nové skladby, ktoré pôsobili ako svoje dokonalé protiklady. Zatiaľ čo „Cutthroat“ je drsnejšia s badateľnými prvkami sebaľútosti, tá druhá „Follow You“ sa nesie v jemnejšom rytme a je tématicky venovaná skôr vernosti a láske. V oboch prípadoch ide o novinky z ich aktuálne pripravovaného piateho štúdiového albumu, ktorého sa snáď dočkáme už čoskoro. 

Pieseň „Follow You“ produkoval Joel Little a text k nej napísal frontman Dan Reynolds počas zlomového bodu jeho manželstva, tesne pred rozvodom. O týždeň neskôr sa však manželia rozhodli ich rozchodu vzdať.

Posledných pár rokov bolo pre Imagine Dragons a celý hudobný svet veľmi náročných. Zatiaľ čo sa členovia kapely snažili vyrovnať so stratami blízkych priateľov, rodiny a inými osobnými bojmi, Reynolds v decembri 2019 oznámil, že si dáva pauzu a sústredí sa na svoju rodinu a osobnostný rast. Potom prišla pandémia. Tento zlom sa našťastie ukázal ako zdroj tvorivej obnovy. „Potreboval som od všetkého ujsť, nájsť viac jasnosti a šťastie,“ vysvetlil Dan Reynolds. Fanúšikovia sa tak môžu určite tešiť na ďalšie záhady, ktoré nový album prinesie.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.