Pražská dvojica VIZO vypálila „Sentimental Rambo“ spolu so speváčkou Chili z MasterChefa

Už v poradí tretí singel producentského dua VIZO s názvom Sentimental Rambo vznikol v spolupráci s talentovanou speváčkou Chili Ta. Známa je najmä českému publiku predovšetkým z poslednej série MasterChef. Chili však v súčasnosti intenzívne pracuje na svojej hudobnej kariére, a ešte v tomto roku sa chystá zverejniť svoje prvé single.

„Máme pripravené množstvo piesní, ale vždy je dobré počkat, až dozrejú. V prípade Ramba nám sťa by vyššia moc zaslala v pravý čas úžasnú Chili, s ktorou spolupracujeme aj na jej debutovom EP,“ popisujú VIZO proces vzniku singlu.

Chili Ta

Speváčka sa okrem hudby venuje už spomínanému vareniu, americkému futbalu alebo napríklad tvorbe svojho vlastného podcastu s názvom Chili Talk, v ktorom spolu s inšpiratívnymi hosťami diskutuje až do hĺbky ich unikátny prístup k veciam aj samotnú filozofiu bytia. Znelkou tohto jej podcastu je práve nový singel z dielne VIZO.

"Možno sa to nezdá, no Rambo je v podstate break up song plný sebareflexie. Baví ma, že sa chalani z VIZO svojou hudbou pokúšajú vymykať pravidlám. Zároveň sú ich songy veľmi melodické, i preto som ich oslovila na spoluprácu na mojom debutovom EP,“ hovorí Chili Ta.

Spoločný singel mal premiéru 10. 2. v éteri nového rádia Fajn FRESH. Následne vyšiel na všetkých digitálnych hudobných platformách a minulý piatok sa dostal do výberu New Music Friday CZ&SK na Spotify. „Znie to veľmi moderne a zároveň vlastne i oldschoolovo. Chvíľkami ako Prince strihnutý Pharrellom či Duran Duran. Presne takéto tracky sa hodia do playlistu nášho nového rádia,“ doplnil za Fajn rádio Libor Červinka.

Videoklip sa s nostalgiou ohliada za predošlým turbulentným životným obdobím posledných rokov. Všetky zábery pripomínajú obdobie tvorby songu a sú nasnímané cez staršie iPhony a čiastočne zrýchlené aplikáciou Hyperlapse. Song je príbehom o rozchode, po ktorom si jeden z dvojice VIZO uvedomí, kam vedie sebeckosť vo vzťahu a rozhodne sa to postupne sám pretaviť k oveľa citlivejšiemu prístup ku vzťahom ako takým.

Nahrávanie a mix singlu prebiehali v Beak studiu, o master sa postaral Lukáš Turza.

BiO

VIZO je producentské duo, ktoré vsádza na melodičnosť a originálny zvuk. Pohrávajú sa s rôznymi hudobnými štýlmi. Ich v poradí tretí singel Sentimental Rambo nájdete na všetkých digitálnych platformách, videoklip je zverejnený na YouTube.

Digitálne platformy: https://lnk.to/vizo-sentimental-rambo

Instagram: https://www.instagram.com/vizo.records

Facebook: https://www.facebook.com/vizo.records

Producentské duo Vizo vytvára zaujímavé spolupráce a featuringy. Pri druhom singli Lazy Party, si pozvali speváčku a víťazku súťaže The Voice Česko Slovensko 2019 Annamáriu d'Almeidu a rapera Antwiho z Notes from Prague a Blind Definition.

rNUlife.sk / Marek Vácha

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.