Moja Reč v piatok v Handlovej naživo predstaví singel Srdce plače

PIATY SINGEL Z ALBUMU ZASEDOMA PREDSTAVÍ MOJA REČ NAŽIVO UŽ V PIATOK 28. AUGUSTA V HANDLOVEJ. Live predstavenie tracku číslo päť z nového albumu handlovskej formácie Moja Reč očakávajte už tento piatok 28. augusta 2020. Dobrí chlapci to znova rozbalia na aute Red Bull Zubor, no tentokrát sa z hlavného mesta presúvajú na domácu pôdu. Zatiaľ bližšie nešpecifikovaná lokalita v Handlovej sa odhalí až v deň koncertu na Instagrame @redbullsk.

Z albumu Zasedoma sú zatiaľ von štyri pecky a posledný singel Lietačky, ktorý vznikol v spolupráci s Alanom Murínom, mal live premiéru v bratislavskej Novej Cvernovke. Ak sa chcete už teraz naladiť na handlovskú zastávku tohto mini turné, tak si určite pozrite videoklip, ktorý vznikol vďaka fanúšikom a je celý vyskladaný zo záberov z telefónov.

Skladba, ktorú Moja Reč predstaví u nich doma, sa volá Srdce plače. Už teraz sa môžete tešiť na ďalší skvelý koncert, premiéru úplne nového singla, ale aj na legendárne hity z predchádzajúcich albumov a mixtapeov. Dobrí chlapci vystúpia v kompletnej zostave v domácej Handlovej po troch rokoch. To by ste nemali zmeškať, tak nastavujete pripomienky a sledujte sociálne siete!

MOJA REČ A ICH NOVÝ ALBUM ZASEDOMA

Moja Reč je späť, zase spolu, zase doma. Ak chcete vedieť viac o ich návrate a novom albume, tak si určite pozrite videorozhovor s Adelom na webe RedBull.sk. A čeknite aj príbeh o tom, čo všetko je za videoklipom k poslednému tracku Trillion. Handlovskí Beastie Boys ho natáčali v bani a réžiu mal na starosti Miroslav Spunkey Balogh.

Album Zasedoma vyjde v septembri a pokrstia ho 11. septembra na veľkom koncerte v bratislavskom Majestic Music Clube. Okrem predaja vstupeniek sú spustené aj predobjednávky albumu a nového merchu, ktorý je silne inšpirovaný Handlovou a jej baníckou históriou. Všetko nájdete na jednom mieste na webe Mojarec.com. Ďalšie informácie nájdete aj na Facebooku a Instagrame.

Informácie a foto redakcii NUlife.sk poskytla Monika Viňanská / Foto: Filip Nagy

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.