Festival Novarock je v dôsledku pandémie v pôvodnom júnovom termíne zrušený

Aktuálne usporiadatelia festivalu NOVAROCK 2020 oznámili, že festival sa na základe vyhlásenia rakúskeho kancelára v súvislosti s pandémiou COVID-19 nemôže v pôvodnom termíne uskutočniť, preto bol zrušený. O prípadnom náhradnom termíne resp. ďalšom postupe, budú organizátori fanúšikov a návštevníkov tohto aj u nás veľmi obľúbeného hard rockového festivalu, čoskoro informovať. Prečítajte si list hlavného organizátora Ewalda Tatara fanúšikom festivalu.

Vážení návštevníci festivalu, verní fanúšikovia festivalu Nova Rock, milí mediálni partneri a sponzori.

Bohužiaľ, ťažké časy si tiež vyžadujú ťažké rozhodnutia. Ako práve oznámil kancelár Sebastian Kurz na aktuálnej tlačovej konferencii ďalšie opatrenia v súvislosti s pandémiou COVID-19 po Veľkej noci, minimálne do konca júna nebudú na území Rakúska povolené žiadne koncerty a festivaly.

To znamená, že festival NOVA ROCK 2020 sa nemôže uskutočniť kvôli tragickej pandémii Covid-19, a preto je zrušený. Ako organizátori sme samozrejme 100% za rozhodnutím vlády, aj keď by sme toto rozhodnutie uprednostnili skôr.

Je to samozrejme škoda, pretože sme boli v polovici príprav na to, aby sa festival NOVA ROCK 2020 pre vás opäť stal nezabudnuteľnou skúsenosťou a celoživotným zážitkom. Je to však situácia, ktorej prirodzene rozumieme a plne podporujeme rozhodnutia krízového štábu na boj proti pandémii. Zdravie je samozrejme na prvom mieste!

Zvážte, že všetky opatrenia, ktoré sa musia prijať, sú náhle a úplne nové pre všetkých zúčastnených. Dajte nám prosím čas, aby sme tu všetko organizačne usporiadali v rámci všetkých alternatívnych možností a čo najskôr vám poskytli ďalšie informácie.

Ďakujeme za pochopenie, dôveru a vopred za trpezlivosť,
Ewald Tatar a tím festivalu NOVA ROCK

Viac na : https://www.novarock.at/news

Redakcia NUlife.sk / novarock.at

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.