S letom sa prídu do Mostu pri Bratislave rozlúčiť kapely HEX, INEKAFE či Gladiator

Príďte sa do Mostu pri Bratislave rozlúčiť s letom! Už tento víkend 4. a 5. septembra 2021 organizuje obec skvelú akciu. Na futbalovom ihrisku vystúpia obľúbené kapely HEX, INEKAFE, Gladiator, Sematam či Slniečko. Nebude chýbať vynikajúca gastrozóna a kolotoče pre malých aj veľkých. Pre obyvateľov obce je vstup zdarma, ostatní platia vstupné na celý festival päť eur.

            V Moste pri Bratislave sa cez víkend rozlúčime s letom. Okrem fantastických hudobných vystúpení čakajú na návštevníkov rôzne zábavné atrakcie a skvelá gastrozóna. Hudobný program štartuje v sobotu o 13:00.

„Rozlúčka s letom je návrat k predchádzajúcim podujatiam, ktoré sme museli pre covid zrušiť. Akcia vypukne už dopoludnia a hudobnú časť otvorí o 13-tej hodine príhovor starosta Mostu pri Bratislave. Skupina Four Faces preberie všetkých zo smútku za uplynulým letom. Ďalej sme namiešali zmes hudby rôznych hudobných žánrov. Rock, punk, folk aj funky zavŕši diskotéka DJ-a Stanleyho. Nedeľa sa začne o 13-tej programom Deti z Mostu, Maliny Jam je nespútaný detský program, ktorý i poučí. Free-Zee Dance roztancujú všetkých a predstavia, ako i deti ovládajú náročné moderné tance. No a skupina Los Brados je pevná skala humoru v rozbúrených vodách melódii svetových hitov,“ vysvetľuje zástupca organizátora Martin Noga.

Na akciu 4. a 5. septembra 2021 v Moste pri Bratislave sa teší aj kultová bratislavská kapela INEKAFE, ktorá vystúpi v aktuálnej zostave líder Vratko Rohoň, bubeník Dodo Praženec a basgitarista Vlado Bis.

„Toto leto bolo pre nás trošku lepšie ako to minulé. Usporiadatelia mali ako tak určené pravidlá, ľudia sú aj mnohí zaočkovaní a mnohí prekonali covid. Aj keď pravdou je, že od klasického normálu to má zatiaľ ďaleko. Usporiadatelia to majú veľmi ťažké, štát nepomáha vôbec. Napríklad v Českej republike štát pomáha oveľa viac, neporovnateľne viac ako u nás. V Moste zahráme náš štandardný set, čiže best of a k tomu samozrejme aj horúcu novinku „Všetky skladby sveta“,“ plánuje líder INEKAFE Vratko Rohoň.

Krásny víkend zakončí futbalový zápas a konzumácia rôznych dobrôt, ktoré budú po celý čas ponúkať gastrostánky na najvyššej úrovni. Pre obyvateľov obce je vstup na festival zdarma, ostatní platia na celý festival päť eur. Aj na festivale Rozlúčka s letom v Moste pri Bratislave budú platiť pandemické opatrenia, ktoré sú podľa aktuálneho covidového semaforu. Nenechajte si ujsť výbornú atmosféru a skvelú zábavu 4. a 5. septembra 2021 v Moste pri Bratislave.

Vstupenky na festival si môžete kúpiť na: https://www.ticketportal.sk/event/Most-pri-Bratislave-Rozlucka-s-letom?idp=184841

rNUlife.sk / Nora Krchňáková, NK Factory

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.