Ako Ava Max zmenila svoje zlomené srdce na euforický pop

Umelkyňa z Atlantic Records a skladatelka Ava Max vydala 27. januára jej dlho očakávaný druhý štúdiový album Diamonds & Dancefloors.

Po debute Heaven & Hell nám albánsko-americká popová speváčka svojou novou platňou ponúka čistý dance-pop, keď v 14 skladbách predvádza svoje charakteristické elektro-popové melódie so syntetizátormi deväťdesiatych rokov a nádychom disca.

Zároveň spomína v jednom rozhovore na situáciu, keď bol rok 2018 a je vo svojom byte v Los Angeles, kde rozmýšľa nad tým, ako by potrebovala prelomovú pieseň, s ktorou by sa rozbehla. 

"Nikto to nevie, ale ja som sa psychicky zrútila," hovorí teraz, takmer po piatich rokoch. Kľakla si na kolená a začala sa modliť, hoci nie je pobožná. „Bože, prosím, ak počúvaš, musím zaplatiť za benzín. Mojim rodičom chcem kúpiť dom. Chcem len pomôcť ľuďom, ktorých milujem a chcem vystupovať na veľkých pódiách, chcem mať fanúšikov a aby sa ľuďom páčila moja hudba. Ak pieseň Sweet but Psycho neurobí s mojou kariérou nič, tak končím!" spomína, ako kričala z plných pľúc.

Max si pamätá, že začala plakať, ale rýchlo vstala, utrela si tvár a povedala si: „Preboha!  Daj sa, dievča, dokopy!" Našťastie ju vesmír vypočul a ona odvtedy valcuje hitparády so všetkými jej hitmi…. Začiatkom januára vyšla s piatym singlom s názvom One Of Us a vo februári plánuje vydať ďalší Cold As Ice z nového albumu. Dočkáme sa ďalšieho hitu?

Abum na digitálnych službách: https://avamax.lnk.to/Diamonds-Dancefloors

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.