Madonna ohlásila turné k 40. výročiu svojej hudobnej kariéry

Americká popová speváčka Madonna pri príležitosti 40. výročia vydania debutového albumu oznámila v utorok svetové turné.

Madonna oznámila dátumy svojho globálneho turné na počesť štyroch desaťročí hitov v utorok ráno (17. januára). Celebration Tour bolo ohlásené prostredníctvom strhujúceho päťminútového videa, ktoré vzdávalo poctu jej ikonickému dokumentu z roku 1991 Truth or Dare s večerou NC-17, na ktorej sa predstavili Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob the Drag Queen, Kate Berlant. , Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre a Amy Schumer.

Vstupenky v predaji od piatku 20. januára od 10:00 (všetky miestne časy). Navštívte Madonna, kde nájdete podrobný itinerár turné a získajte lístky!

Madonna (64), vlastným menom Madonna Louise Cicconeová, na avizovanom turné predstaví piesne zo svojej celej kariéry - od debutového počinu "Madonna" (1983) po najnovší štúdiový album "Madame X" (2019).

Turné s názvom "The Celebration Tour" bude mať celkovo 35 zastávok. Madonnino predchádzajúce turné "Sticky & Sweet Tour" (august 2008 - september 2009) je s tržbami 411 miliónov dolárov najvýnosnejším koncertným turné ženskej interpretky v histórii.

Turné sa uskutoční celkovo v 35 mestách sveta, začne sa 15. júla v Rogers Arena v kanadskom Vancouveri. Pokračovať bude v amerických mestách Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles, Dallas, San Francisco a Las Vegas. Speváčka následne zavíta 14. októbra do O2 Arény v Londýne, pokračovať bude v Barcelone, Paríži či Štokholme. Sériu koncertov Madonna ukončí 1. decembra v Ziggo Dome v holandskom Amsterdame.

"Som nadšená, že môžem zaspievať naživo čo najviac skladieb v nádeji, že svojim fanúšikom poskytnem šou, na ktorú už dlho čakajú," uviedla speváčka vo vyhlásení o turné, ktoré preklenie jej štyri desaťročia v hudbe a zároveň vzdá úctu New Yorku, kde sa začala jej hudobná keréra. Bob the Drag Queen bude špeciálnym hosťom všetkých dátumov.

Oznámenie nového svetového turné prichádza v čase, keď umelkyňa pripravuje filmovú biografiu na základe svojho životného príbehu, všíma si AFP.

Minulý rok vyšla kompilácia "Finally Enough Love: 50 Number Ones", ktorá zahŕňa jej celú kariéru a obsahuje tanečné remixy jej najväčších hitov.

Dvadsiatka z týchto skladieb sú raritné nahrávky, ktoré sa dočkali svojho prvého oficiálneho vydania.

rNUlife.sk / Billboard, AFP, BBC News, tasr

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.