Banská Bystrica zažije GRAND OPENING v zrekonštruovanej Tipsport aréne so svetovými hviezdami 90. rokov

Banskobystrická Tipsport aréna, jedna z najmodernejších arén v regióne stredného Slovenska, bude po rozsiahlych rekonštrukciách slúžiť nielen hokejovým fanúšikom domáceho klubu HC ’05 Banská Bystrica, ale aj návštevníkom kultúrno-spoločenských podujatí zo všetkých kútov Slovenska.

Otváracia celovečerná koncertná šou „90s The Show – TIPSPORT ARENA GRAND OPENING“, ktorá sa koná už o dva týždne, v sobotu 5. novembra 2022. Tento víkend bude patriť hudobnému programu svetových hviezd 90. rokov. Na pódiu v rámci „90s The Show“ naživo vystúpia legendárne hudobné zoskupenia East 17, Mr. President, Twenty 4 Seven feat. Nance, Jacks & Hanks, Corona, Haddaway a Fun Factory, ktoré v svojej dobe produkovali množstvo známych hitov, lámajúc rebríčky zahraničných, ale aj slovenských hitparád.

Počas večera zaznejú skladby ako „Stay Another Day, „Thunder“, „House Of Love“, či „It´s Alright“ od vtedajšieho kultového Britského „boy bandu“ East 17, ktorý lámal ženské srdcia po celej Európe. Skupina dosiahla osemnásť top 20 singlov a bola jednou z najpopulárnejších chlapčenských skupín v Spojenom kráľovstve od začiatku do polovice 90. rokov, k čomu prispel silný bulvárny záujem o ich imidž „zlých chlapcov“ – v porovnaní s „čistým“ imidžom ich dobových rivalov zo skupiny Take That.

Meno Mr. President, ktorý si dnes hovorí LayZee a jeho svetový hit „Coco Jamboo“, či „I Give You My Heart“ poznajú zrejme všetky generácie, rovnako ako i kultovú skladbu „The Rhythm of the Night“ od Talianskeho zoskupenia Corona, ktoré sa postaralo aj o ďalšie hity ako „Baby Baby“, či „Try Me Out“.

Vysokú popularitu v 90. rokoch dosahoval aj nemecko-americký spevák Haddaway, ktorý singlom „What Is Love“ okamžite udrel na vrchol Európskych a neskôr i svetových rebríčkov. Je to jedna z najznámejších Eurodance skladieb na svete a tiež je 62. najpredávanejším singlom sveta. Jeho ďalšie hity ako „Life“, „I Miss You“, „Rock My Heart“, „Fly Away“ sa v tom čase umiestnili v prvej desiatke hudobných rebríčkoch mnohých krajín.

Z 90s Eurodance projektov bolo veľmi úspešné aj holandské zoskupenie Twenty 4 Seven s hitmi ako, „Slave to the Music“, „Is It Love“ a „Take Me Away“, pričom v takto nabitej hudobnej show sa predstaví aj nemecké zoskupenie Fun Factory s hitmi „I Wanna Be With U“, „Celebration“, „Take Your Chance“, ktoré sa už nezmazateľne zapísali do hudobnej histórie 90. rokov, či k počiatkom vzniku elektronickej a tanečnej hudby ako takej.

Twenty 4 Seven

Publikum bude počas celého podujatia sprevádzať moderátor rádia Vlna Martin „CHYNO“ Chynoranský, záverom večera bude 90s MEGAMIX.

Celú noc si budú môcť návštevníci vychutnávať najmodernejšiu zvukovú, svetelnú a LED videoprojekciu z MINISTRY rental service.

Fun Factory

Organizátorom podujatia je hokejový klub HC ’05 Banská Bystrica v spolupráci s českou agentúrou Moravia Promotion Concert.

Vstupenky sa rýchlo míňajú a preto neváhajte a navštívte predajnú sieť ticketportal.sk

Podporiť podujatie 90s The Show môžete aj tu na facebooku, kde po potvrdení záujmu zostanete informovaní o novinkách, či iných zaujímavostiach týkajúcich sa podujatia a interpretov: https://www.facebook.com/events/1147834855813601

rNUlife.sk / Zdroj: Arena HC ´05

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.