Carpenter Brut rozprúdi bratislavské MMC na jeseň budúceho roka

Franck Hueso, lepšie známy pod umeleckým menom Carpenter Brut, sa ako popredný predstaviteľ darksynthu vydáva opäť na cesty a vo štvrtok 13. októbra 2022 zavíta aj do bratislavského MMC. Koncert bude súčasťou pokračovania príbehu druhej trilógie predošlého turné, Leather Terror Tour. Vstupenky v režime kompletne zaočkovaní zakúpite exkluzívne cez listocheck: https://listocheck.sk/detail/carpenter-brut.

Carpenter Brut čerpá svoje vplyvy z televíznych relácií z 80. rokov a béčkových filmov nabitých tvrdším synthpopom s metalovými prvkami. Vzdáva hold kultúre post-hippie, ktorá položila základy elektrohudby a metalu, aby nám dala jedinečný a bláznivý revivalový zvuk 80. rokov. Na tomto turné sa hanblivý tínedžer Bret Halford stáva krvilačným sériovým vrahom. Prenasleduje všetkých, čo ho šikanovali počas tínedžerských rokov a hľadá pomstu. Tvrdými gitarovými riffmi, metalovým zvukom bicích, vyjadrí svoju lásku k trash metal, pričom túto harmóniu až gýčových zvukov doplní spevom. Aj takto sa dá predstaviť nasledujúce turné Carpenter Brut.

Carpenter Brut má konte tri vydané EP, ktoré neskôr vyšli aj spolu ako trilógia. Neskôr vydal ešte dva štúdiové albumy - Leather Teeth a Blood Machines a 1. apríla 2022 výjde nový album Leather Terror. Svojou hudbou prispel k rôznym soundtrackom pre filmy a videohry. Na koncerte sa k nemu pripoja aj guitarista Adrien Grousset a bubeník Florent Marcadet, obaja z francúzskej metalovej scény. V roku 2016 absolvovali turné po Spojených štátoch s kapelou Ghost.

Vstupenky na šou, ktorá je predovšetkým o kombinácii hudobných žánrov, sa predávajú cez listocheck po 27,50€.

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/carpenter-brut

FB event: https://fb.me/e/1jgqRIEWC

rNUlife.sk / Sisa Rakociová, Octopus, Seahorse Promotion

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.