Na Zlaté piesky dorazí Roni Size, nový album predstavia Moja reč

Aktuálny ročník festivalu Uprising bude menší, než sú jeho fanúšikovia zvyknutí, ale predsa privíta zaujímavých domácich aj zahraničných umelcov. Na Zlatých pieskoch v Bratislave vystúpia 27. a 28. augusta na špeciálnej edícii festivalu s názvom Uprisingček 2021. Médiá o tom informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

Obľúbený festival sa síce koná s limitovaným počtom návštevníkov, poteší ich však bohatým programom. Organizátori avizujú niekoľkých zahraničných hostí. Austrálsky beatboxer Dub FX príde predstaviť svoj najnovší album Roots a spoločne s ním sa na pódiu predvedie aj saxofonista Mr. Woodnote"Dorazí aj legendárny britský hudobný producent a DJ Roni Size, po jeho boku vystúpi majster lámaných beatov a ostrieľaný raper Dynamite MC," potvrdil Sveťo Moravčík.

Z Anglicka zavíta na bratislavské Zlaté piesky Daddy Vad aka DJ Vadim, v spolupráci s MC Jman prinesie kombináciu reggae a hip-hopu v karnevalovom duchu. Živý akustický set odohrajú talianske reggae dvojčatá so svojou kapelou Mellow Mood.

Legendy slovenského hip-hopu Moja reč na festivale uvedú nový album spolu s kapelou Komplot. Spoločné pódium obsadia stálice slovenskej reggae a ska scény Polemic a Medial Banana.

Návštevníkov festivalu čakajú okrem hudby aj rôzne iné aktivity a workshopy, osloviť ich môže tiež stand up comedy v podaní zostavy Silné reči"Každý deň si môžete zacvičiť s Lexi a Borisom Valihorom, zúčastniť sa na tanečných workshopoch alebo si zamaľovať s Artelierom," dodáva na záver za organizátorov Sveťo Moravčík.

Uprisingček bol pôvodne takmer vypredaný, po nedávnom uvoľnení opatrení pre kultúrne podujatia a pri stále zelenej Bratislave organizátori uvoľnili do predaja ďalšie vstupenky, dostupné sú aj denné lístky.

VSTUPENKY :

https://www.uprising.sk/vstupenky-2021/
https://www.uprising.sk/

rNUlife.sk / tasr / uprising.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.