Tajomní mnísi sa vracajú na Slovensko

Svetovo úspešná skupina Gregorian opäť prichádza na Slovensko. Charizmatickí mnísi sa predstavia v rámci svetového turné The Best of World Tour – Pure Chants. Ich veľkolepého návratu sa fanúšikovia dočkajú v decembri tohto roka. Toto skvelé vystúpenie sa bude konať 20.12. v Incheba Expo Bratislava.

Dnes už legendárny Gregorian definovali svoj štýl pred viac ako dvadsiatimi rokmi. Za ich úspechom stojí producent Frank Peterson, ktorý spolupracuje s umelcami ako Sarah Brightman, Andrea Bocelli, José Carreras, Placido Domingo, Tom Jones, Backstreet Boys či Marky Mark. Medzinárodný úspech skupine priniesol hneď prvý album s názvom Gregorian Masters of Chant vydaný v roku 1999. Mystickú chrámovú atmosféru ich koncerty nestratili ani v súčasnosti. Hudba kombinuje známe svetové hity s gregoriánskymi chorálmi.

Živé vystúpenia Gregorian sú vždy neopakovateľným zážitkom. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo rozšíriť destinácie ich svetového turné aj o Slovensko a Gregorian sa tak do Bratislavy opäť vrátia. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov vytvára z každého vystúpenia úžasný rituál,“ hovorí Zuzana Benediktová, za spoločnosť JVS Group, ktorá koncert organizuje.

Čistota mužského spevu
V rámci koncertného turné s názvom The Best of World Tour - Pure Chants predstaví Gregorian svoj posledný album. Ako už názov turné napovedá, hlavnú úlohu bude hrať harmonická sila chorálového spevu. Tajomnosť koncertov umocní hlboké prepojenie s náboženskými motívmi a latinskými textami. Chýbať nebudú najznámejšie hity, ktoré nepochybne zaznejú aj v Bratislave.

Po koncertoch v Prahe (Kongresové centrum), Ostrave (Multifunkčná hala Gong) a Brne (STAREZ Aréna Vodova) bude turné pokračovať aj v Bratislave.

Atmosféru bratislavského koncertu si môžete užiť 20. decembra o 20:00 v Incheba Expo Bratislava.
Vstupenky v sieti Ticketportal.

Usporiadateľom vystúpenia je spoločnosť JVS Group, ktorá v minulosti organizovala obľúbené výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon, Šmolkovia - Magický svet či koncert Ennio Morricone, Mireille Mathieu, Lara Fabian a mnohé iné.

rNUlife.sk / JVS Group

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.