ZDRAVOTNÍCKA SIEŤ AGEL MÁ AMBÍCIU STAŤ SA LÍDROM V TELEMEDICÍNE

AGEL je najúspešnejším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Zdravotnícke zariadenia, ktoré sú súčasťou skupiny AGEL, poskytujú najmodernejšie služby v súlade so súčasnými trendmi a pýšia sa špičkovým vybavením.Skupinu AGEL tvorí takmer 100 spoločností v Českej republike a na Slovensku. AGEL prevádzkuje nemocnice a polikliniky, špecializované centrá ako aj sieť lekární, laboratórií, nezdravotníckych centier, distribučných a servisných spoločností. Na Slovensku sa AGEL môže pochváliť titulom Najzamestnávateľ roka 2020,2021 a 2022 v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť. 

Pracujeme so špičkovým vybavením, kvalita starostlivosti a bezpečnosť pacienta sú priority, na ktoré Skupina AGEL kladie dôraz. Zdravotnícke zariadenia preto musia spĺňať všetky zákonné normy, nad rámec toho sme však zaviedli ďalšie procesy monitorujúce kvalitu zdravotnej starostlivosti. Neustále zlepšujeme naše služby a flexibilne reagujeme na aktuálne potreby našich klientov. 

Skupina AGEL zohráva významnú rolu aj v oblasti vedy, výskumu a inovácií. Rozvíjame telemedicínu a elektronické zdravotníctvo. Nevyhnutným predpokladom toho, aby sa naše zdravotnícke zariadenia rozvíjali v súlade s víziou technologicky vyspelého zdravotníctva sú dáta, ich dostupnosť, spracovanie a štruktúrovanosť. To je absolútny základ moderných technológií v zdravotníctve, postup v elektronizácii zdravotníctva vrátane telemedicínskych projektov ako je telerádiológia či telemonitoring pacientov doma.

Tu je však nevyhnutné celkové inštitucionalizovanie telemedicíny a podpora zmeny legislatívy a štandardizácia procesov. AGEL už niekoľko rokov realizuje inovácie v poskytovaní zdravotnej starostlivosti, kde sa stáva lídrom (napríklad v urýchľovaní popisovania – Generio). Osobitne sa AGEL zameriava aj na rozvoj robotiky.  Naši lekári dokonca vďaka svojim bohatým skúsenostiam pomáhajú vzdelávať ďalšie generácie robotických chirurgov. 

Registrácia na konferenciu ITAPA HEALTH & CARE 2023

rNUife.sk / ITAPA

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.