CELEBRITNÉ DETI, KTORÉ VYZERAJÚ PRESNE AKO ICH RODIČIA

Sú bohatí a slávni. Prežili veľkú celosvetovú slávu, mnohí i pýchu a pád. Svetoví celebritní herci, speváci a umelci majú svoje potomstvo, ktoré sa na nich nenápadne viac či menej ponáša. Pozrite si takýto prierez z nášho výberu a zhodnoťte, ako sa na seba podobajú!

CORDELL BROADUS & SNOOP DOGG

Calvin Broadus Jr. sa zapísal do histórie ako Snoop Dogg. Rapper a spevák sa stal ikonou nielen pre svoj spev, ale aj pre svoj jedinečný zmysel pre módu. Okrem toho, že je rapperskou ikonou, účinkoval a objavil sa aj v niekoľkých filmoch a televíznych seriáloch ako Starsky a Hutch, Scary Movie 5 a Hood of Horror. Rovnako ako mnohí jeho rovesníci, aj on má za sebou plno kontroverzií a právnych problémov z minulosti. Aj z nich sa vďaka svojim dobre plateným právnikom a obhajcom dostal.

Jeho syn Cordell Broadus má teraz 20 rokov a je futbalovou hviezdou v UCLA. Okrem toho, že je zaneprázdnený športom a vysokoškolským programom. Rodičia sú na neho hrdí, okrem športu a štúdia sa vlani zúčastnil prehliadky ako model priamo na prehliadkovom móle pre módneho návrhára Philippa Pleina.

MILO GIBSON & MEL GIBSON

Aj so svojím kontroverzným životom si supertalentovaný herec Mel Gibson získal slávu vďaka účinkovaniu vo filmoch ako Statočné srdce, Šialený Max a samozrejme v sérii Smrtonosná zbraň. Mel, ktorého kaskadérske kúsky a akčné sekvencie mu pravdepodobne uľahčili rozhodovanie sa o kúpe životného poistenia, je okrem iných aj otcom syna Mila, ktorého má so svojou bývalou manželkou Robyn Moore.

Milo má to šťastie, že po otcovi zdedil dobrý vzhľad, a keďže si za svoju kariéru vybral herectvo, dúfame, že sa mu jeho tvrdá práca vypláca a dokáže sa vyrovnať otcovmu talentu, rovnako ako jeho podobné črty.

JANE CARREY & JIM CARREY

Osobný život Jima Carreyho mohol byť ako chaos a neporiadok, no hviezda bláznivých komédií je aj skvelým otcom svojho jediného dieťaťa. Jane Carrey sa narodila v roku 1987 po Jimovom búrlivom romániku s Melissou Womer, čašníčkou a príležitostnou herečkou.

Počas svojho detstva Jane, ktorá má zjavne podobu a hlavne úsmev svojho otca, videla veľa vzostupov i pádov. Mohla žiť luxusný život vďaka tučnému kontu svojho otca v banke, ale Jane sa chcela presadiť sama. Mladá mamička sa živí ako čašníčka a chce sa venovať hudbe. Zúčastnila sa konkurzu na hudobnú tv show American Idol (obdoba Superstar), no nepostúpila ďaleko.

RUMER WILLIS & BRUCE WILLIS

Opäť je tu, Rumer Willis. Ťažko sa o nej nehovoriť, ťažko ju hodnotiť, keď jej rodičia boli dve najväčšie hviezdy Hollywoodu. Rumer zdedila svoje črty rovnako tak po svojom otvoci Bruceovi Willisovi i svojej matke Demi Moore. Aj keď si nie sme istí, či je viac ako jej mama alebo otec.

Hviezdna dcéra sa rozhodla venovať herectvu potom, čo ukončila vysoké školy a ďalšie vzdelávanie, a hoci od 90. rokov hrala vo filmoch iba malé role, svojich 15 minút slávy zažila vo filme House Bunny. V týchto dňoch je Rumer Willis zaneprázdnená tvorbou svojej šou Empire pre americkú stanicu FOX.

LILY-ROSE DEPP & JOHNNY DEPP

Lily-Rose sa narodila v roku 1999 hollywoodskej superhviezde tých čias, Johnnymu Deppovi a francúzskej speváčke Vanesse Paradis. Gény krásneho páru sa určite preniesli aj na ich najstaršiu dcéru. Jej rodičia, ktorí sa nikdy nezosobášili, sa žiaľ v roku 2012 po 14 rokoch rodinného spolužitia rozišli.

Lily-Rose pomaly dláždi svoju hereckú i modelingová kariéru, keďže nedávno bola vybraná ako tvár vôní Chanel. Lily-Rose v týchto dňoch usilovne pracuje na rôznych filmoch a má v pláne zúčastniť sa známych filmových festivalov ako Sundance Film Festival, Cannes Film Festival či Benátsky filmový Festival. Po kom to sexi dievča je?

MAYA HAWKE & UMA THURMAN

Nie uplne to prezrádza jej meno, no Maya Thurman-Hawke je dieťaťom talentovanej dvojice Ethan Hawke a Uma Thurman. Zdá sa, že bola predurčená na slávu, pretože Maya začala brať filmový svet útokom už v ranom veku. Na obrazovke debutovala minisériou BBC Little Women a čoskoro sa očakáva, že ju uvidíme v tretej sezóne Stranger Things na Netflixe.

Aj keď sme radi, že sa mladá žena rozhodla pokračovať v štúdiu na vysokej škole aj napriek tomu, že bojovala s dyslexiou, bolo by skvelé, keby nebola nútená ukončiť štúdium kvôli hereckým záväzkom. Tak či onak, s takými talentovanými rodičmi sme si istí, že Maya si vyrazí svoju vlastnú cestu v tomto odvetví bez toho, aby sa musela spoliehať na investície svojich rodičov.

CHARLIE SHEEN & MARTIN SHEEN

The Sheen netreba predstavovať; Martin Sheen už mnoho desaťročí úzko spolupracuje s Hollywoodom a divadlami, pričom začínal už ako malý chlapec. Nedokončil ani vysokoškolské vzdelanie, takže od mlada sa chcel venovať herectvu. Ukázalo sa, že to bolo dobré rozhodnutie a jeho syn Charlie je už dnes tiež mimoriadne slávny.

A hoci jeho kontroverzný osobný život prináša viac škandálov ako jeho práca úspechov, stále zbožňujeme Charlieho Sheena ako skvelého herca, ktorý nie je len duplikátom svojho otca, ale aj úspešným a dobre hodnoteným hercom.

ZELDA WILLIAMS & ROBIN WILLIAMS

Jedinečná je vlastnosť, ktorou bol známy herec Robin Williams. Možno preto pomenoval svoju dcéru Zelda po postave z videohry. Zelda, ktorá debutovala vo filme vo veku piatich rokov, je sama etablovaná herečka, ktorá má nepochybne herecký gén od svojho geniálneho otca. Zdalo sa, že jeho predčasná smrť v roku 2014 zanechala v jej živote dosť prázdnotu, aj keď je pravdepodobne finančne zabezpečená vďaka Robinovým poistkám.

Zelda je tiež vášnivá športovkyňa a zúčastnila sa aj niekoľkých umeleckých a športových vysokoškolských študijných programov. V súčasnosti sa objavuje vo viacerých televíznych a filmových úlohách.

LILY COLLINS & PHIL COLLINS

Britský hudobník Phil Collins zrejme musel navštíviť rozvodového právnika, keď jeho manželstvo smerovalo ku krachu, ale jeho dcéra Lily mu už konečne začala odpúšťať. Herečka napísala otvorený list, v ktorom podrobne opisuje, ako jej otec chýbal, a napriek niekoľkým problémom medzi nimi mu napokon odpustila. Predpokladáme, že si uvedomila, že byť celebritou môže mať aj svoje negatíva, čo Phil Collins veľmi dobre vie. Či tak alebo onak, dúfame, že Lily sa dostane so svojím talentom ešte ďaleko, keďže si už urobila dobré meno.

OZ PERKINS & ANTHONY PERKINS

Zatiaľ čo jeho výnimočné výkony vo filmoch Friendly Persuasion a Psycho mu priniesli slávu, Anthony Perkins mal v skutočnosti kariéru trvajúcu takmer štyridsať rokov. Aj po jeho smrti v roku 1992 nám hercove výkony zostali vryté hlboko do pamäti.

Ale aj keď Perkins možno potreboval poradcu pre finančné plánovanie, aby spravoval svoje mnohé investície, zdá sa, že jeho syn Oz má stále problémy na hereckej scéne. Buďte si istí, že o talent nie je núdza a Oz sa niekoľkokrát objavil v mnohých filmoch (najskôr dvanásťročná verzia jeho Otca v Psycho II) až prešiel k písaniu a réžii scenárov hororových filmov. Pevne dúfame v to najlepšie pre jeho budúce projekty!

MAXWELL DREW JOHNSON & JESSICA SIMPSON

Speváčka, herečka a módna návrhárka Jessica Simpson je všestranná osoba. Svoju kariéru začala už ako tínedžerka. Maxwell je jej prvé dieťa a narodilo sa v roku 2012. Jessica často zverejňuje pekné fotky svojej dcéry na sociálnych sieťach. Hoci má Maxwell len šesť rokov, určite bude štýlovou divou, keď vyrastie. Dúfajme, že nech urobí čokoľvek, má na účtoch v bankách dosť prostriedkov na to, aby mohla pokračovať a rozvíjať sa!

AVA SAMBORA & HEATHER LOCKLEAR

Heather Locklear, sa so svojím šarmom krásnej a pôvabnej herečky presadila, keď mala len 20 rokov. Stále vyzerá neuveriteľne príťažlivo so svojimi nápadnými veľkými modrými očami a trendy meniacim sa účesom. Ava Sambora, jej 20-ročná dcéra, našťastie zdedila jej nápadnú krásu. Ava je začínajúca modelka, ktorá stále pokračuje vo vysokoškolskom štúdiu na Loyola Marymount University. Jej matka možno investovala zatiaľ hlavne do jej zdravotného poistenia a vzdelania, no Ava, ktorá sa už objavila v This Is 40 (2012) a ďalších dvoch televíznych projektoch, určite zúročí získané herecké skúsenosti.

MIGUEL LEON TYSON & MIKE TYSON

Mike Tyson, bývalý profesionálny šampión v boxe v ťažkej váhe, je možno jedným z najuznávanejších mien športových osobností na svete. Napriek skvelej športovej kariére mal Mike pestrú osobnú bitkársku históriu. Jeho profesionálny aj osobný život poznačili viaceré kontroverzie.

V skutočnosti bol odsúdený až za fyzické zneužívanie 18-ročnej ženy napriek maximálnemu úsiliu o oslobodenie zo strany jeho právnika. Hoci sa po prepustení z väzenia dočkal veľkého návratu, čelil bankrotu. V súčasnosti ho bolo možné vidieť trénovať so svojím synom Miguelom Leonom Tysonom. Miguel má len 15, ale už vie, ako zasadiť silný úder rovnako presne ako jeho otec.

SAINT KARDASHIAN WEST & KANYE WEST

Je ešte maličký, ale nedá sa poprieť, že Saint je absolútnym obrazom jeho otca, Kanye Westa. Pred nejakým časom Kim zverejnila na Snapchate roztomilý obrázok ich batoľaťa, ktoré malo oblečený veľmi žiarivý žlto-čierny sveter. Čo všetkých na sociálnych sieťach ohúrilo, bol jeho prázdny veľavravný pohľad, keď ho zachytila objektívom mobilu jeho mama, čo bolo identické so spôsobom, akým to jeho otec rapper vracia, aby zastrašil paparazzov. Saint nielen že vyzerá ako kópia jeho rodičov, no už teraz má nadobudnuté veľké impérium, ktoré zdedí po Kanye a Kim.

HAILIE JADE & MARSHALL BRUCE MATHERS

Rapová superstar Eminem mal vo svojej minulosti svojich vlastných démonov. Alkoholizmus a nadmerné užívanie drog ho priviedli k tomu, že vyhľadal pomoc v protialkoholických a drogových odvykačkách.

Napriek svojej temnej histórii bol schopný podporovať a starať sa o svoju dcéru Hailie. Úchvatná dvadsaťdvaročná slečna sa zdá byť všestranná – nielenže má zmysel pre módu, ale má aj veľký sklon k športu a akademickej obci. Eminem investoval veľa svojho času pre svoju dcéru a jej blaho, vďaka čomu sa stala jeho oporov turbulentných časoch.

GRACE GUMMER & MERYL STREEP

Meryl Streep bola často označovaná za jednu z najlepších herečiek svojej generácie. Trojnásobná držiteľka Oscara Meryl Streep je známa najmä úlohami vo filmoch Madisonské mosty, Sofiina voľba, Žena francúzskeho poručíka, Divoká rieka, Julie a Julia atď. Meryl je vydatá za Dona Gummera a je hrdou matkou troch krásnych dcér. Jej dcéry sa veľmi podobajú na svoju matku a začali sa pomaly ale iste správať ako ona. Grace je ich druhorodená a venuje sa aj herectvu. Navštevovala rovnakú školu ako jej matka – Vassar College a debutovala už počas štúdií ako divadelná herečka. Aj neskôr vo svojej kariére hrala v divadle. Sme si istí, že spolieha na svoje dobré herecké gény, aby sa uchytila v tomto odvetví.

BLUE IVY & BEYONCE

S matkou ako Beyonce a otcom ako Jay Z si malá Blue Ivy už získava slávu, aj keď jej bankové účty ešte nie sú plné z jej zárobkov. Najviac podobala na svoju matku, keď bola mladšia.

V týchto dňoch odhaľuje aj črty, aké mal jej otec. Blue Ivy kráča od mala v šľapajach svojich rodičov. Dievčatko zjavne miluje spievanie a dokonca jej hlas počut v jednom zo singlov Beyonce.

CINDY CRAWFORD & KAIA GERBER

Kto by nepoznal Cindy Crawford; legendárne meno vo svete modelingu. Je tiež hrdou matkou Kaie Gerber. Kaia vo veku len 17 rokov robí víchor v modelingovom priemysle a aj keď mnohí povedali, že je to kvôli jej podobnosti so Cindy, myslíme si, že táto mladá žena je svojím spôsobom veľmi talentovaná.

S množstvom bonitných bankových účtov, ktoré už vlastní, sa Kaia určite nemusí obávať, že by si v dohľadnej dobe najala konkurzného právnika. Aspoň dúfame, že nie!

KEIFER SUTHERLAND & DONALD SUTHERLAND

Donalda Sutherlanda netreba predstavovať, no pre neznalých si zahral prezidenta Snowa v Hunger Games. Samozrejme, toto bolo nedávno; Donald sa herectvu venuje od 60. rokov a v jeho stopách sa vydal aj jeho veľmi talentovaný syn Keifer Sutherland, ktorý sa náhodou tiež veľmi podobá na svojho otca.

Zo svojich mnohých hereckých rolí je Keifer známy tým, že hrá hlavnú úlohu v americkom televíznom seriáli 24. Aj Keifer Sutherland získal pochvalné recenzie za rolu zlého Roberta Dooba vo filme Oko za oko. Myslíme si, že ani syn, ani otec sa nikdy nebudú musieť obávať bankrotu.

RAINEY QUALLEY & ANDIE MACDOWELL

Zdá sa, že talent a krásu Andie MacDowellovej zdedila aj jej dcéra Rainey. Rainey Qualley sa však rozhodla odísť od filmov a sústredila sa na rozvoj svojej hudobnej kariéry.

Rainey, ktorá sa ako mlada venovala herectvu, bola spolu so svojimi súrodencami vychovaná ďaleko od hollywoodskeho šialenstva a každý deň preto uprednostňuje hudbu pred filmami. V súčasnosti cestuje ako country speváčka medzi americkými mestami a nahráva svoje sólové albumy.

BROOKLYN BECKHAM & DAVID BECKHAM

Niekedy sa čudujeme, aké to je narodiť sa s menom slávnych rodičov; také príslovie „narodený so striebornou lyžičkou“ znie pri tejto rodine dosť minimalisticky, keď sú vašimi rodičmi David a Victoria Beckhamovci; jeden futbalista, druhý popová ikona.

Najstarší syn Beckhamovcov Brooklyn (19) sa podobá aj na matku, bývalú členku skupiny Spice Girls a módnu návrhárku Victoriu (44).

Brooklyn Beckham mal určite svoj podiel na dobrom vzhľade a šťastí od svojich rodičov a 18-ročný chlapec prešiel vysokoškolským štúdiom, až kým sa rozhodol ísť na kurz fotografie v New Yorku. Brooklyn sa po jeho absolvovaní fotografiou nadchol a rozhodol sa študovať fotografiu. Hoci sme si istí, že každý očakával, že sa bude venovať futbalu, ako jeho otec.

Romeo Beckham, Brooklyn Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, David Beckham, Celebrity Kids at Fashion Week
Deti Beckhamovcov s otcom Davidom.

 CAMERON DOUGLAS & MICHAEL DOUGLAS

Byť dieťaťom celebrít si niekedy vyberá svoju daň, ako je to v prípade Camerona Douglasa. Cameron, narodený Diandre Morellovej a Michaelovi Douglasovi, začal svoju sľubnú hereckú kariéru až do svojho zatknutia v roku 2010. Odvtedy to s Cameronom, ktorý bol niekoľkokrát prichytený za prechovávanie drog a nakoniec strávil sedem rokov vo väzení, išlo z kopca.

ELLA BEAU TRAVOLTA & JOHN TRAVOLTA

John Travolta je hollywoodska ikona, ktorá si získala srdcia mnohých najmä fanúšičiek. Herec z Pulp Fiction či slávneho muzikálu Pomáda, získal vo svojej hereckej kariére niekoľko ocenení vrátane ceny IIFA a Zlatého glóbusu. Okrem ocenení a masívnej fanúšikovskej základne mu jeho úspešná kariéra priniesla aj závideniahodné bohatstvo.

Má krásnu dcéru – Ellu Beau Travoltovú, ktorá zdedila jeho príjemný okúzľujúci vzhľad. Ella sa už dostáva do popredia a ukazuje, že je hviezdou vo filmovej brandži. Svoju cestu začala filmom Old Dogs z roku 2009. Okrem toho hrala aj v thrilleri The Poison Rose z roku 2019. Usmerňuje ju jej slávny otec a doslova sa nemá čoho obávať.

DAVID BOWIE & LEXI JONES BOWIE

Legendárny David Bowie má úžasnú a krásnu dcéru menom Alexandria Zahra Jones, známejšia aj ako Lexi Jones. David Bowie sa po narodení Lexi úmyselne rozhodol držať svoj rodinný život mimo centra pozornosti. Lexi bola jeho dôvodom, prečo prestal fajčiť a piť, aby sa stal lepším otcom, a rozhodol sa pre ňu žiť normálny život. David a Lexi mali silné puto, aké je len medzi otcom a dcérou. Až tak, že keď David v roku 2016 zomrel, Lexi bola úplne zničená.

Dokonca si dala spraviť tetovanie venované svojmu otcovi. Hoci je Lexi stále v procese vyrovnávania sa so smrťou svojho slávneho otca, dokázala mu, že je dobrá vo svojom remesle. Hoci v speve nenasledovala kroky jeho otca, zameriava sa na výtvarné umenie. Má ukončenú strednú školu a je pripravená vstúpiť na vysokú školu na ktorúkoľvek univerzitu, ktorú si vyberie.

A ďalší slávni rodičia a ich potomkovia v galérii...

SIMONE ALEXANDRA JOHNSON & DWAYNE “THE ROCK” JOHNSON
KATHERINE SCHWARZENEGGER & MARIA SHRIVER
ANGELINA JOLIE & MARCHELINE BERTRAND
LOURDES LEON & MADONNA
RAFFERTY LAW & JUDE LAW
ZOE JACKSON & SAMUEL L. JACKSON
EMMA ROBERTS & ERIC ROBERTS
SCOTT EASTWOOD & CLINT EASTWOOD
CHRISTIAN COMBS & P DIDDY
 FRANCES BEAN COBAIN & KURT COBAIN
DYLAN PENN & SEAN PENN
ZIGGY MARLEY & BOB MARLEY
JAKOB DYLAN & BOB DYLAN
 ROBERT DOWNEY JR & ROBERT DOWNEY SR.
SEAN LENNON & JON LENNON
JAKE HOFFMAN & DUSTIN HOFFMAN
Prvorodená dcéra hercov Angeliny Jolie (43) a Brada Pitta (54) Shiloh (12) má matkine črty.
Celebrita na sociálnych sieťach Kim Kardashian (37) zdedila krásu po matke Kris Jenner (62).
Valentine Pinault (11) vyzerá ako jej mama, herečka Salma Hayek (52).
Herečka Eva Amurri (33) je dcérou herečky Susan Sarandon (72).
Herečka Kate Hudson (39) s mamou herečkou Goldie Hawn (72).

Speváčka Miley Cyrus (25) vyzerá ako jej mama, americká herečka a producenta Tish Cyrus (51).
Modelka a herečka Ireland Baldwin (22) je dcérou hercov Kim Basinger (64) a Aleca Baldwina (60).
Herečka Sophie Von Haselberg (31) je dcérou speváčky a herečky Bette Midler (72), podoba je zjavná.
Ako dvojičky. Herečka Rumer Willis (30) je dcérou hereckej dvojice Demi Moore (55) a Bruca Willisa (63).
Dcéra speváka Lennyho Kravitza (54) Zoë (29) s mamou, herečkou Lisou Bonet (50).
Líder skupiny Aerosmith Steven Tyler (70) s dcérou, herečkou Liv Tyler (41).
Aký otec, taký syn, aká matka, taká Katka. Zatiaľ, čo Willow sa podala na mamu, je brat Jaden Smith (20) na otca.
Speváčka Willow Smith (17) je dcérou hercov Jady Pinkett Smith (47) a Willa Smitha (50).
Herci otec a syn – Tom (62) a Colin (40) Hanks.
Dcéra Luna (2) hudobníka Johna Legenda (39) a modelky Chrissy Teigen (32) sa podala na otca.
Americká herečka, modelka a komička Tracee Ellis Ross (45) je dcérou speváčky a herečky Diany (74). Ako sestry.
Herečka Melanie Griffith (61) s dcérou, tiež herečkou, Dakotou Johnson (29).
Deti hercov Jennifer Garner (46) a Bena Afflecka (46) Violet (12), Seraphina Rose (9) a Samuel (6) sú po matke.
Herec John Owen Lowe (23) sa podobá na svojho otca, herca Roba Lowa (54).
Carys Zeta Douglas (15) je dcérou hercov Catherine Zeta-Jones (49) a Michaela Douglasa (74).
Ava Elizabeth Phillippe (19) vyzerá presne ako jej mama, herečka Reese Witherspoon (42). Jej otcom je tiež herec Ryan Phillippe (44).
Apple Martin (14) je dcérou herečky Gwyneth Paltrow (46) a speváka skupiny Coldplay Chrisa Martina (41).
Suri Cruise (12) je dcérou hereckého páru Katie Holmes (39) a Toma Cruisa (56).
Kate Moss, Lila Moss, Celebrity Kids at Fashion Week
Kate & Lila Moss



Paris Brosnan, Pierce Brosnan, Celebrity Kids at Fashion Week

Pierce & Paris Brosnan

No ktovie... Sú však aj celebritné deti, ktoré sa na svojich otcov vôbec NEPODOBAJÚ! Lily Sastry s otcom Mr. Beanom, Rowanom Atkinsonom

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.