EDUMA udelí tituly školám, firme a projektom, ktoré sú vnímavé k inakosti

V piatok 9.12.2022 sa koná Stretnutie Vnímavých 2022 v Bratislave, v Galérii Nedbalka. Záštitu nad podujatím prevzala prezidentka Slovenskej republiky pani Zuzana Čaputová.

Ide o podujatie, na ktorom už tretíkrát odovzdáme značku Vnímavá škola a Vnímavá firma za inkluzívny prístup a aktivity, ktoré vedú k rešpektovaniu inakosti a porozumeniu potrebám ľudí z rôznych zraniteľných skupín.

Atmosféra zo Stretnutia Vnímavých v roku 2018

Súčasťou podujatia bude aj privítanie nových členov Vnímavej komunity, absolventov vzdelávaní našej 4vé akadémie vnímavosti a ocenenie Výnimočne vnímavých projektov.

Stretnutie Vnímavých 2022 je príležitosťou inšpirovať sa aktivitami, ktoré búrajú predsudky a prispievajú k otvorenosti a vnímavosti voči inakosti.

Stretnutia sa zúčastní aj partner projektu - Telekom (Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis) a NIVAM (zastúpenie Erasmus+ na Slovensku). Hudobným hosťom je speváčka Lucia Lužinská.

Viac info: http://eduma.sk/stretnutie-vnimavych-2022-sa-blizi/

rNUlife.sk / Veronika Vanochová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.