Nákupy, ktoré pomáhajú! V Starej tržnici odštartuje začiatkom decembra jedinečná Salónka so SLSP

Lokálne, originálne a dobročinné! Bratislavská Stará tržnica vás aj tento rok v spolupráci s hlavným partnerom, Slovenskou sporiteľňou, a spolu s organizátormi Urban Market a BRaK - Bratislavský knižný festival, pozýva na vianočné nákupy do Starej tržnice. Zároveň vás čaká plnohodnotne strávený čas pri kultúrno-spoločenskom programe od koncertov, workshopov, kvízov, výstav, diskusií až po čítačky, divadlá pre deti a detský kútik s kreatívnymi dielničkami.

Pozývame vás na Salónku, salón lokálneho umenia, dizajnu, kníh a dobrôt. Pod jednou strechou budú mať návštevníci vo vybraných dňoch, od 7. decembra do 21. decembra, možnosť nakúpiť originálne darčeky pre svojich blízkych, a zároveň tak svojím nákupom podporiť lokálne značky, malé i väčšie vydavateľstvá, remeselných výrobcov potravín a umelcov. V priestore sa počas trvania trhov vystrieda vyše 250
predajcov.

Okrem slovenskej tvorby sa počas Salónky bude prezentovať aj kreatívna scéna krajín z regiónu Vyšehradskej štvorky. Návštevníci sa môžu tešiť na showroomy značiek a autorov našich najbližších susedov – organizátori spojili sily so zástupcami festivalov Wamp (HU), Łodz Design Festival (PL) a Zlín Design Week (CZ), ktorí prinesú to najlepšie zo súčasnej tvorby v ich regióne. Slovenskú výstavnú časť predstaví Čerstvé Ovocie so svojím kurátorským výstavným projektom KOLABO.

Súčasťou priestoru bude aj predajná výstava ilustrácií od slovenských ilustrátorov, ktorú zastreší ASIL – Asociácia ilustrátorov. Tento rok zároveň nákupy vianočných darčekov spestrí zaujímavý sprievodný program pre deti aj dospelých.

Vianoce nie sú len o darčekoch, ale aj o podpore. Náš partner, Slovenská sporiteľňa, prináša na Salónku inovatívnu službu GoodPay, vďaka ktorej každý návštevník môže nielen pohodlne platiť bezkontaktne, ale tiež pomôcť ľuďom bez domova. Za každú zrealizovanú bezkontaktnú platbu venuje Slovenská sporiteľňa 10 centov integračnému centru OZ Stopa Slovensko, ktoré Nadácia Slovenskej sporiteľne znásobí až do výšky 5 000 euro.

Spojte príjemné s užitočným a zastavte sa v bratislavskej Starej tržnici. Aktuálne informácie počas trvania Salónky nájdete v udalosti na Facebooku Salónka so Slovenskou sporiteľňou. Zoznam aktuálnych predajcov bude pravidelne aktualizovaný na sociálnych sieťach jednotlivých organizátorov.

Miesto konania: Stará tržnica Námestie SNP 25, 811 01 Bratislava

https://www.facebook.com/staratrznica

https://www.instagram.com/staratrznica/

https://staratrznica.sk/

Termíny konania:

Prvý týždeň: 7. – 9. 12. (streda | štvrtok | piatok)
Druhý týždeň: 11. – 13. 12. (nedeľa I pondelok I utorok)
Tretí týždeň: 14. – 16. 12. (streda | štvrtok | piatok)
Štvrtý týždeň: 18. – 21. 12. (nedeľa I pondelok I utorok I streda)
Každý deň v čase od 14:00 do 20:00 a v nedeľu od 10:00 do 18:00.

Vstupné:

2€ - na turnus. Vstup pre deti a mladých ľudí do 15 rokov, seniorov a ZŤP
ZADARMO. Vstupenku bude možné kúpiť na mieste.

rNUlife.sk / Eva Kakarová, Stará Tržnica

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.