Zapálme svetielka nádeje spoločne aj tento rok počas NOCI NÁDEJÍ

Súčasná doba často prináša pocit frustrácie, nešťastia a smútku. Akoby sa zo sveta vytrácala láska a s ňou aj úsmev. Práve v takýchto ťažších časoch by sme sa mali snažiť omnoho viac byť k sebe milší a pomáhať si aj drobnosťami. Pretože môcť niekoho obdarovať a vedieť, že tým pomôžem na správnom mieste je neopísateľný pocit zadosťučinenia a pocit, že sme potrební a vieme stále, čo láska je a ako ju produkovať. Láska má totiž viacero podôb a na žiadnu z nich nesmieme zabúdať. Ona robí svet lepším.

Nadácia Kvapka Nádeje už od roku 2010 nezištne pomáha na Slovensku podporovať liečebné, školské, kultúrne a sociálne potreby detí, ktoré postihlo nádorové ochorenie. Počas svojho charitatívneho pôsobenia sa Nadácii Kvapka Nádeje podarilo mnoho úspešných projektov a s nimi súvisiacich pohnutých príbehov chorých detí a ich rodín, ktoré mali šťastný koniec.

Každoročne pre záverom roka organizuje Nadácia Kvapka Nádeje v spolupráci s RTVS benefičný galakoncert s názvom NOC NÁDEJÍ. Áno, je to presne ten galavečer, ktorý je okrem iného typický rozkošnými detičkami prezlečenými za nežných anjelikov so svetielkujúcimi lucerničkami.

Zdroj: RTVS

Charitatívny galavečer NOC NÁDEJÍ je každoročným vyvrcholením benefičných aktivít Nadácie Kvapka Nádeje, kde prezentuje svoju činnosť a verejnoprospešné projekty zamerané na podporu detskej onkológie na Slovensku.

Hlavnou súčasťou a jadrom benefičného koncertu NOC NÁDEJÍ sú šťastné príbehy detských onkologických pacientov, ktorí sa úspešne vyliečili zo života ohrozujúceho ochorenia prostredníctom transplantácie krvotvorných buniek a zároveň aj ich darcov, ktorí im obetavo a úprimne zachránili život a zdravie. 

Charitatívny koncert je popretkávaný špičkovými slovenskými a českými umelcami, ktorí svojím vystúpením prajne a nesebecky podporujú aktivity nadácie Kvapka Nádeje.

Počas priameho prenosu 13.ročníka benefičného galavečera NOC NÁDEJÍ vystúpi stálica českého hudobného sveta Michal David. Za slovenskú hudobnú scénu podporia galavečer speváčka Kristína, Peter Cmorík, Andriana Kučerová, Cigánski Diabli, Miro Jaroš, Zuzana Mauréry, Štefan Štec, Jozef Hollý, Diečenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu a mnohí iní.

Zdroj: RTVS

Chcete byť aj vy súčasťou sveta, kde štedrosť a nezištná pomoc zachraňuje životy a tvorí lásku? Počas priameho prenosu budete môcť aj vy prispieť a pomôcť tým najmenším anjelikom, ktorých postihlo zákerné onkologické ochorenie a stať sa tak O Kvapku lepším človekom. Stačí, ak pošlete prázdnu SMS na darcovské číslo 830 a prispejete tak hodnotou 3 Eurá. Celý výťažok z SMS zbierky bude použitý na účely verejnej zbierky.

Priamy prenos 13.ročníka benefičného koncertu NOC NÁDEJÍ odvysiela RTVS na Jednotke  v piatok 2.decembra 2022 v hlavnom vysielacom čase od 20:20 hod.

Viac informácii o Nadácii Kvapka Nádeje nájdete na www.kvapkanadeje.sk

Našu činnosť môžete sledovať aj na našich sociálnych sieťach @kvapkanadeje

V mene všetkých chorých detí a ich rodín Vám srdečne ďakujeme.

rNUlife.sk / Michal Kaľavský, Nadácia Kvapka Nádeje

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.