Festival Lovestream mení miesto, prvý headliner je už známy! Imagine Dragons roztancujú fanúšikov vo Vajnoroch

V druhom ročníku čaká na návštevníkov festivalu niekoľko zmien. Festival sa sťahuje na nové miesto a v novom termíne privíta opäť megahviezdu a jednu z najžiadanejších koncertných kapiel súčasnosti Imagine Dragons! Tá k nám zavíta so svojou plnohodnotnou koncertnou šou plnou hitov MERCURY WORLD TOUR v nedeľu 20.augusta 2023. Mená ďalších interpretov budú organizátori zverejňovať postupne.

Lovestream festival sa uskutoční v dňoch ‪18.- 20‬. augusta 2023 v Mestskej časti Bratislava - Vajnory na starom letisku. Vyplýva to z Memoranda o spolupráci, ktoré včera podpísal starosta Vajnôr Michal Vlček so spoločnosťou Silvi Production.

Mestská časť predpokladá, že na podujatí privíta tisíce návštevníkov. Ťahákom má byť množstvo známych koncertných hviezd, najväčšou z nich je zatiaľ kapela Imagine Dragons (na foto spevák kapely Dan Reynolds) z USA. Na základe podpísaného memoranda má mať podujatie aj množstvo benefitov pre samotné Vajnory. Organizátori venujú mestskej časti 80-tisíc eur, ktoré chce využiť na podporu rozvoja. Na Lovestreame 2023 má byť aj poskytnutý priestor pre propagáciu a prezentáciu Mestskej časti Bratislava – Vajnory, tradícií a kultúrneho dedičstva Vajnor, ktoré sú v rámci Bratislavy známe ako "Dedina v meste".

V piatok starosta Vlček podpísal memorandum s organizátorom, spoločnosťou Silvi Production. Konanie festivalu, ktorý je naplánovaný na august 2023, má priniesť mestskej časti možnosti na propagáciu, desaťtisíce eur, aj nové pracovné miesta. Viac nám prezradili na oddelení komunikácie miestneho úradu.  Zdroj: MÚ Vajnory

"Tešíme sa, že Vajnory sa stanú takto známymi nielen na Slovensku, ale aj v širšom regióne, pretože známe kapely, ktoré zavítajú na festival, celkom iste prilákajú návštevníkov aj zo zahraničia. Zároveň som rád, že Vajnory získajú prostredníctvom podujatia finančné prostriedky na rozvoj a rovnako sa budú propagovať aj naše vzácne tradície, ktoré v našej dedine v meste uchovávame", povedal starosta Vajnôr Michal Vlček.

V spoločnom memorande sa organizátor podujatia zaviazal zabezpečiť posilnenie kyvadlovej dopravy počas festivalu. Rovnako zabezpečí opatrenia pre zníženie hlučnosti a rušenia obyvateľov mestskej časti, vytvorenie dostatočného počtu parkovacích miest pre účastníkov podujatia a zabezpečenie potrebných bezpečnostných opatrení.

Obyvatelia Vajnôr budú mať na podujatie cenovo zvýhodnené vstupné a do činností spojených s prípravou a organizáciou podujatia budú poskytnuté pracovné príležitostí aj pre miestnych. 

LOVESTREAM Festival v roku 2023: Nový priestor, nový termín a headlineri IMAGINE DRAGONS!
Novu lokalitou festivalu je Staré letisko Vajnory - Bratislava. Už teraz možno prezradiť, že návštevníkov čaká množstvo pridaných doplnkových aktivít, niekoľko stage-ov, kempové mestečko a mnohé ďalšie. Nakoľko sa festival koná na veľkej voľnej ploche, návštevník sa môže pohybovať kdekoľvek v rámci areálu (mimo VIP zóny, ak nedisponuje touto vstupenkou). Tribúny a vyhradené miesta na sedenie nie sú k dispozícii.
Všetko Vám prezradíme postupne, tak sledujte naše sociálne siete Facebook a Instagram, prípadne sa prihláste na odber noviniek a dozvite sa všetko medzi prvými. *Vizualizácia areálu je len orientačná a môže sa meniť.*

LOVESTREAM Festival 2023

Festival bude opäť pokrývať tri dni od piatka do nedele 18.-20.august 2023 a odohrá sa v mestskej časti Vajnory v Bratislave. Novinkou sú okrem jednodňových i trojdňové vstupenky na festival a pozor! Prvých 5555ks za akciovú cenu 159,-€ (Cena sa bude zvyšovať).

Zmena programu a miesta (v rámci Bratislavy) vyhradená.

VSTUPENKY

Vstupenky možno zakúpiť výlučne cez náš festivalový e-shop a sieť Ticketportal . Za pravosť vstupeniek zakúpených mimo uvedeného neručíme.

Dôležité informácie

  • Nenašli ste, čo ste hľadali? Prezrite si naše FAQ , v ktorých sa dozviete množstvo ďalších dôležitých informácií.
  • Ak máte záujem byť súčasťou nášho tímu, kontaktujte nás na dobrovolnici@lovestream.sk, napíšte nám pár viet o sebe a v prípade záujmu sa ozveme. Životopis nezaškodí.
  • Máte záujem predávať občerstvenie, výrobky alebo iné služby na festivale? Kontaktujte nás na vendors@lovestream.sk a v prípade záujmu sa ozveme.
  • Alebo máte záujem o vystupovanie na festivale? Kontaktujte nás na artists@lovestream.sk a v prípade záujmu sa ozveme.

rNUlife.sk / lovestream pr / banoviny

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.