Na Slovensko mieri druhá séria FIGHT NIGHT CHALLENGE

Na Slovensko mieri FIGHT NIGHT CHALLENGE, aký ešte naša krajina nezažila! Slovenské celebrity si zmerajú sily s osobnosťami z rôznych stredoeurópskych krajín. Fight night challenge je organizácia bojových športov, v ktorej si zmerajú sily nielen slávne osobnosti, ale tiež skúsení bojovníci. V poradí už druhý turnaj prebehne 3.júna v NTC Bratislava. Sledovať ho môžete naživo na mieste podujatia alebo online po zakúpení Pay per view (môžeš kúpiť po dokončenej registrácii na stránke fight-live.tv).  

Koniec roka 2021 priniesol okrem omikronu (mutácia COVID-19) pre milovníkov MMA a bojových športov jednu z najočakávanejších akcií Slovenska a Česka zo sveta bojových športov. Udalosť Fight Night Challenge sa niesla v zaujímavej zápasovej vlne, kde si dopredu nikto nič nedaroval, a priniesla tiež kopu emócií. Do ringu sa vtedy postavili nielen známi športovci, ale aj populárne osobnosti. Jedným z najsledovanejších a najočakávanejších bol zápas medzi Gáborom Borárosom a Patrikom Rytmusom Vrbovským.

Fight Night Challenge 2 sa uskutoční 3. 6. 2022 v priestoroch NTC Arény v Bratislave. Výzvu opäť prijali profesionálni bojovníci aj viaceré známe osobnosti slovenského a českého šoubiznisu. Do ringu sa po druhýkrát rozhodol vstúpiť aj raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský. Okrem neho sa však spomedzi raperov "fighterov" ukážu aj Moloch Vlavo, Separ či Majk Spirit.

Čo sa týka profesionálov, snáď najočakávanejším ťahákom večera bude zápas Attilu „Pumukli“ Végha, ktorý si v ringu zmeria sily s dobre známym Emanuelom Newtonom. Pre sledovateľov premiéry FNC, táto dvojica nie je žiadnou neznámou. Spomínaný američan Newton sa mal v ringu ukázať už minulý rok, vyradil ho však pozitívny test na koronavírus, pre ktorý nemohol pricestovať na Slovensko. Veríme, že to tentokrát dvojici vyjde a v ringu zo seba dostanú maximum. Végh a Newton sú bývalí šampióni Bellatoru a v rámci pravidiel MMA majú zápasovú bilanciu 1:1. Na základe toho je zjavné, že zápas v boxe vyvrcholí prinajmenšom zaujímavým súbojom šampiónov.

Druhý galavečer Fight Night Challenge čaká aj hlavný zápas večera v podaní Majka Spirita a Separa. Ak týchto dvoch raperov sleduješ na sociálnych sieťach, mohol si si všimnúť, že medzi dvojicou sa to začína vyostrovať. „Sú to len emócie, keď si dáme na pi*u, prejde to,“ povedal o zápase sebavedomo raper Separ. 

Nezostane to len pri slovných prestrelkách, o čom značí aj príprava tejto dvojice. „Chcem dokázať všetkým, no najmä sebe, že tak, ako dokážem bojovať slovami a myšlienkami v muzike, dokážem bojovať aj päsťami a srdcom v ringu,“ prezradil raper Spirit, ktorý dokonca strávil v rámci prípravy istý čas v Thajsku. 

„Veľa ľudí ma pocit, že to je nahrané, ale každý z nás to má odmakané,“ hovorí Separ. „Obaja sme nováčikovia. Bude to o tom, kto má v ten deň väčšie srdce,“ dopĺňal ho na tlačovke Majk Spirit. „Do nášho vzťahu potrebujeme dostať intenzitu, napätie a iskrenie, potom sa spolu opijeme,“ doplnil Michal Dušička alias Majk Spirit,

Okrem spomenutých osobností sa môžeš tešiť aj na ďalšie zápasy. To, ako vyzerá zápasnícka karta Fight Night Challenge 2, môžete vidieť tu:

Fight Night Challenge

„Som presvedčený, že sa nám teraz spolu s kolegami podarilo posunúť level atraktivity zápasov opäť vyššie a fanúšikovia bojového umenia, ale tiež tejto jedinečnej atmosféry, si podujatie nenechajú ujsť,“ hovorí organizátor FNC Marko Šebesta.

Prvý galavečer sprevádzali technické problémy s plateným live streamom. Na margo toho organizátor konštatuje, že tejto oblasti venovali tentokrát oveľa viac pozornosti, a verí, že si fantastickú šou užijú aj tí, ktorí si zápasy pozrú z pohodlia domova.

Na Slovensku organizujú toto podujatie FNC, eventová agentúra Evency v spolupráci so športovým klubom Spartakus Fight Gym.

vstupenky / vstupenky priamo cez online vysielanie prostredníctvom PPV.

rNUlife.sk / FNC

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.