Kapela Mirai pripravila pre svojich fanúšikov dve valentínske prekvapenia, pozrite sa aké!

Kapela Mirai prichádza na sviatok zamilovaných s novým videoklipom k piesni „Vedle tebe usínám“, do ktorého obsadila celý rad známych tvárí. V chytľavej romantickej piesni, z najnovšieho albumu Maneki Neko, sa v klipe vedľa frontmana kapely objavuje napríklad Lucie Borhyová, Pokáč, Eva Burešová, Jan Cina alebo youtuber Karel Kovy Kovář. S videoklipom, ktorý kapela predstavila dnes ráno na YouTube, kapela oznámila termín druhého koncertu v najväčšej českej koncertnej hale.

Rádiový refrén piesne „Vedle tebe usínám“ zaznie spolu s ďalšími hitmi kapely Mirai v pražskej O2 aréne hneď dvakrát – 15. septembra a 13. októbra 2022.

„Vedle tebe usínám/a jako první ráno vidím tvý/ kruhy pod očima./ Nevnímám, jak ubíhá/nám spolu ten čas,“ tak znie jeden z najväčších refrénov nového albumu Maneki Neko od kapely Mirai. „Netrúfam si povedať, že to bude hit, ale máme pocit, že refrén je naozaj chytľavý. Určite by som si to prial, čím so starší, tým viac viem, že nič nevie,“ povedal o piesni frontman kapely Mirai Navrátil.

Pieseň „Vedle tebe usínám“ sa ako štvrtá v poradí z albumu dočkala svojho vizuálu, opäť z dielne dvorného videomakera kapely Ondřeje Kudyna. Väčšinu videoklipu tvoria zábery na speváka v posteli, kde sa vedľa neho strieda celý rad známych tvárí – priateľov nielen z hudobnej scény. 

„Doteraz sme nestavali naše klipy na známych tvárach, ale teraz nám prišlo, že to dáva zmysel a nie je to prvoplánové. Väčšina z nich sú kamaráti alebo aspoň spriaznení známi,“ približuje Navrátil, vedľa ktorého vo videoklipe zaspáva Andrea Hlaváčková, rapperka Sharlotta, herečka Anna Kadeřávková, moderátorka Iva Kubelková alebo herec a Miraiov parťák zo StarDance, Zdeněk Godla

Čerství držitelia Českého Slávika za kapelu roka sa rozhodli urobiť svojim fanúšikom radosť a kvôli veľkému záujmu pridávajú druhý termín koncertu v pražskej O2 aréne. „Máme z toho obrovský rešpekt, ale posledné týždne v podstate neustále vysvetľujeme ľuďom, že je hala plná a nemám im čo ponúknuť. Vzhľadom na to, že koncert je ešte ďaleko, tak sme si povedali, že to riskneme a spravíme druhý. Keď tak predáme gate, ale urobíme si poriadnu párty v poloprázdnej hale, kde pozveme všetkých našich kamošov,“ vraví Mirai s úsmevom.

Fanúšikovia sa tak môžu 15. septembra a 13. októbra tohto roku tešiť na úplne novú show so známymi hitmi a piesňami z posledného albumu. Podľa slov Miraia Navrátila uvidíme „to najlepšie, čo kapela Mirai dokáže s najväčšou a najdrahšou technikou, ktorú doposiaľ mala k dispozícii.“ 

STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/ www.facebook.com/kapelamirai/ www.tiktok.com/@miraimusic

rNUlife.sk / Tomáš Karpel, PR Universal Music foto: Lukáš Matoušek

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.