The Chainsmokers sa vydajú na svoje preložené Europe Tour už v apríli! Zažiť ich môžete v Prahe či Viedni

Slávne duo sa predstaví už 14. a 15. apríla v Londýne, odkiaľ sa presunú do Viedni (17.4.) a Prahy (18.4.). Ďalej budú pokračovať v Nemecku, Dánsku, Nórsku, Švédsku, Belgicku, Francúzsku, Holandsku, opäť v Nemecku a Taliansku. Najmä vďaka mimoriadnej medzinárodnej situácii v súvislosti s usporadúvaním hromadných akcií vrátane veľkých koncertov počas pandémie COVID - 19, sa termín koncertu v Prahe pôvodne presunutý z 8.10.2020, znovu presúval z 15.11.2021 na nový termín, a to súčasný, 18.4.2022! Už zakúpené VSTUPENKY zostávajú v platnosti i na nový termín.

Najlepšie zarábajúce DJské duo príde v rámci turné do Prahy i Viedne

Za umeleckým menom  The Chainsmokers sa skrýva americké DJské a producentské duo, ktoré odštartovalo svoju hudobnú kariéru už v roku 2012. Zlom ale prišiel o dva roky neskôr, keď páni Andrew Taggart a Alex Pall vydali nákazlivý tanečný klubový singel #Selfie. Ten zabodoval na popredných priečkach hitparád po celom svete a kapele priniesol hneď niekoľko platinových ocenení. The Chainsmokers sa rázom stali nielen jedným z najčastejšie skloňovaných pojmov v rámci tanečnej hudby, ale i žiadaným DJským artiklom a ich následne vydané singly mali otvorené dvere do playlistov väčšiny mainstreamových rádií po celom svete.

Debutový album Memories… Do Not Open z roku 2017, ktorý bolo fanúšikmi prijatý s nadšením a následne získal album aj ocenenie ako platinový album. Tento debut priniesol hity ako Paris či megahit Something Just Like This, ktorý je výsledkom ich spolupráce s legendárnou kapelou Coldplay.

Koncom minulého roku vydali druhý album Sick Boy. Ten vygeneroval viac než jednu miliardu streamov a obsahovalo i veľmi úspešný singel „This Feeling“ s Kelsea Ballerini. Vďaka doterajším hitom ako Roses (featuring Rozes), Don’t Let Me Down (featuring Daya) či Closer (s hosťujúcou speváčkou Halsey), ktoré sa môžu pyšniť desiatkami zlatých a platinových ocenení, stovkami milionov streamov a miliardami zhliadnutí na YouTube, patria The Chainsmokers k najúspešnejším zástupcom tanečnej scény poslednej dekády.

The Chainsmokers majú na svojom konte spoluprácu s mnohými svetovými speváckymi hviezdami, kapelami, celosvetové koncertné turné i radu prestýžnych ocenení vrátane Grammy a American Music Awards. To všetko robí z kapely The Chainsmokers jedných z najžiadanejších umelcov sveta súčasnosti.

Spomienkový dokument s názvom The Chainsmokers Memories z roku 2017, zachytáva okrem iného aj koncertnú atmosféru kapely v rámci vtedajšieho turné.

VSTUPENKY:

VIEDEŇ

PRAHA

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.