„VŠETCI ROBÍME CHYBY, JA SOM ICH SPRAVIL VIAC AKO DOSŤ,“ TVRDÍ ÚSPEŠNÝ HUDOBNÍK ERVÍN OLEŠŇAN

Novinka s názvom Zrkadlo bola najskôr „šuflíkovou“ záležitosťou. Teraz sa ale dostala medzi ľudí s hlbokým odkazom, ktorý autor adresuje sám sebe. Pri svojej tvorbe pracuje s emóciami čo dokázal aj v najnovšom singli.

Aktívny muzikant, ktorého meno nie je v hudobných vodách žiadnou neznámou, vyrukoval s novinkou Zrkadlo len nedávno, a to aj napriek tomu, že ju s kapelou hrával už dávnejšie. Ako sám tvrdí, napísal ju v podstate pre svoje budúce ja. „Áno, všetci robia chyby, ale ja som si vedomý toho, že som ich urobil v živote viac než dosť a o tom práve pieseň Zrkadlo je. Vždy keď sa pozriem do zrkadla vidím strach a obavy. A niekedy v odraze vidím osobu, ktorú ani nespoznávam,“ povedal Ervín Olešňan o čerstvo vypustenom singli.

Silné emócie však sprevádzajú aj jeho doterajšiu tvorbu. „Neviem si predstaviť, že by sa mi nejaká skladba páčila bez toho, aby ma chytila za srdce či už textom alebo melódiou. Ja inšpiráciu k textom nehľadám. Jednoducho viem kedy sa potrebujem zbaviť myšlienok alebo danej myšlienky a vtedy vznikne text,“ dodal.

Ervínovu tvorbu si môžete vypočuť okrem sociálnych sietí aj na množstve koncertov, ktoré, ako sám tvrdí, sú súčasťou jeho osobnosti. Aj napriek tomu, že vystupuje pod vlastným menom, obklopený je ďalšími aktívnymi hudobníkmi.

Najnovšiu pieseň Zrkadlo si môžete vypočuť na YouTube alebo Spotify Ervína Olešňana.

rNUlife.sk / Zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.