Spevák a producent Andreas Imrich predstavil v rádiu FM svoj prvý singel "Stádo koní"

Spevák a producent Andreas Imrich dnes v premiére v Ráne na Efemku predstavil svoj prvý singel Stádo koní. Andreas, ktorý pôsobí od roku 2010 aj v slovenskej indie rockovej kapele Talkshow, s ktorou má na konte 3 albumy, touto skladbou zároveň ohlasuje svoj pripravovaný sólový album.

V skladbe Stádo koní, ktorú napísal počas lockdownu, sa Andreas Imrich  inšpiroval životom dnešných mladých dospelých. "Mnohí z mojich priateľov sa nachádzajú v situácii, kedy sú zavalení množstvom práce a takmer všetok svoj čas a energiu investujú do kariéry. Zároveň si však uvedomujú, že svoj život nechcú len prežívať, ale aj žiť. Užívať si ho, ľúbiť, venovať sa rodine, priateľom aj sebe samým. Dennodenne sa tak v tejto bláznivej dobe nachádzajú v súboji o to, ako vyvážiť tieto dva životné protipóly."

Skladbu produkoval Jakub Hríbik z bratislavského štúdia Pulp. Spolupracovali na nej aj ďalší známi muzikanti ako Jakub Tvrdík (Billy Barman, Felix), Peter Hledík (Tlkshw), Jakub Spiszak (Other Stories) a Samuel Hošek. Skladba je dostupná na všetkých streamovacích službách ako Spotify, Amazon, iTunes a ďalších.

rNUlife.sk / TS Andreas Imrich

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.