ED SHEERAN odohrá koncert ako súčasť futbalového EURA 2020

Spevák ED SHEERAN organizuje koncert v rámci futbalového Eura. Informoval o tom v spoločnosti slávneho futbalistu Davida Beckhama prostredníctvom sociálnych sietí.

Ed Sheeran sa o tri týždne ukáže v rámci TikTok UEFA EURO 2020 Show, kde predstaví nový singel. Ide o udalosť k nadchádzajúcim Majstrovstvám Európy vo futbale, ktorých sa zúčastnia aj slovenskí reprezentanti. Vystúpenie najznámejšieho ryšavého speváka súčasnosti bude verejnosti prístupné na jeho účte na sociálnej sieti TikTok, kde bude prebiehať 25. júna livestream. O deň nato bude celý koncert prístupný aj na zvyšných sociálnych sieťach.

Koncert UEFA EURO 2020 sa uskutoční 25.júna na štadióne Ipswich Town a virtuálne bude zadarmo k videniu exkluzívne na hudobníkovom tiktokovom profile @edsheeran. Sheeran vo videu, ktoré zdieľal na TikToku, doslova uviedol, že okrem populárnych hitov prvýkrát zahraje aj novú skladbu, čo pochopiteľne vyvolalo vlnu špekulácií. Hovoril o predvianočnej piesni Afterglow alebo sa fanúšikovia dočkajú úplnej novinky? Show sa bude ešte dvakrát reprízovať - 26.6. a tiež 9.7.2021.

Pripomíname, že spevák minulý rok v Anglicku obdržal dve špeciálne ocenenia, obe sa týkali britských hitparádových rekordov. V rokoch 2010 – 2019 strávil Sheeran dokopy 79 týždňov na prvom mieste singlového či albumového rebríčka a naviac hneď s dvanástimi projektmi, čo sa nikomu inému nepodarilo. Podľa spoločnosti, ktorá sleduje oficiálne štatistiky a zverejňuje ostrovný charts, tak je najúspešnejším interpretom dekády.

Oznámenie na TikToku: https://www.tiktok.com/@edsheeran/video/6969822695525567749

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner Music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.