Legendárny The Offspring na Prague Summer Festival až v júni 2022

Prague Summer Festival oznamuje nový dátum konania koncertu The Offspring. Kapela vystúpi v Prahe 12. júna 2022, kde zároveň aj predstaví práve vydanú novinku Let The Bad Times Roll.

Organizátori Prague Summer Festival v spolupráci s managementom kapiel pracujú taktiež na nových termínoch konania koncertov metalcorových Bring Me The Horizon a Little Big.

Nová koncertná séria Prague Summer Festival mala pôvodne probehnúť v júni a júli 2020 v pražskom A-parku Ledárny Braník. Ako je už fanúšikom dobre známe, pandémia koronavírusu všetky plánované koncerty zmarila, hudobníci však potešili fanúšikov hneď niekoľkými novinkami.

Briti Bring Me The Horizon vydali minulú jeseň EP Post Human: Survival Horror, na ktorom spolupracovali s Yungbludem či Grimes. Činili sa i ruskí provokatéri Little Big, fanúšikov pobavili novými klipmi Tacos, S*ck My D*ck! či Sex Machine.

O desiaty album obohatili svoju diskografiu The Offspring. Štúdiovka s názvom Let The Bad Times Roll vyšla po deviatich rokoch od vydania nahrávky Days Go By.

Nová muzika vznikala na najrôznejších miestach, vrátane štúdia v Huntington Beach v Kalifornii. The Offspring si už po tretíkrát ku spolupráci prizvali legendárneho producenta Boba Rocka. Ako vždy verní punk rockovej tradícii glosujú súčasné globálne témy. „Mám pocit, že sa nachádzame v jedinečnom období histórie, keď miesto toho, aby naši svetoví lídri hovorili, že robia maximum, skôr ako keby len oznamovali, že na to se**ú, čo je skutočne desivé,” hovorí frontman Dexter Holland.

Americký The Offspring pôsobia na scéne od roku 1984, albumy ako Smash, Hombre, Americana či Conspirancy of One sa predali v miliónoch kusov a získali nejedno multiplatinové ocenenie. Ich hudba zaznela aj vo filmoch Batman navždy, Ja, moje druhé ja a Irena, Prci, Prci, Prcičky, Tajomstvo minulého leta i videohrách - napr. World of Tanks. Kapelu okrem Hollanda tvoria gitarista Kevin “Noodles” Wasserman, bubeník Pete Parada a basista Todd Morse.

Prague Summer festival organizuje Ameba Production, stojaca aj za Rock for People, Kefírem, Nouvelle Prague či klubovými koncertami Rock for People Concerts.

praguesummerfestival.cz

facebook.com/praguesummerfestival

rNUlife.sk / ANNA MAŠÁTOVÁ, AMEBA PRODUCTION

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.