Festival Frequency: Lewis Capaldi sa na festivale nepredstaví! Presúva plánované turné na rok 2022

Žiaľ, na negatívne správy ohľadne koncertných vystúpení a konania sa hudobných festivalov, sme si už v spojitosti s pandemickou situáciou zvykli a len tajne dúfame, že sa to čoskoro zlepší, a festivaly začnú ako tak v rámci nových štandardov fungovať. Týka sa to aj koncertného turné jedného z najtalentovanejších a najpopulárnejších spevákov a skladateľov súčasnosti, Lewisa Capaldiho.

Už 19. Augusta sa mal predstaviť festivalovému publiku v rakúskom mestečku St. Pölten, na mega nadupanej akcii Frequency FM4 Festival. Žiaľ jeho plánované vystúpenie i celé turné sa odkladá a presúva na rok 2022. Tak snáď sa plány naplnia, a Lewisa si budeme môcť s frekvenťákmi naplno vychutnať budúce leto.

Ani pandemická sitácia u našich južných susedov v Rakúsku zatiaľ nevyzerá najpriaznivejšie, nič to ale nemení na fakte, že Frequency FM4 Festival sa zatiaľ neruší, a plánuje sa jeho konanie v pôvodnom augustovom termíne.

FM4 FREQUENCY je organizovaný od r. 2001 na rôznych miestach Rakúska vrátane Viedne, no svoje pevné miesto si od r.2009 našiel v lokalite St. Pölten. S návštevnosťou viac ako 150 tisíc intergalakticky naladených "frekvenťákov", patrí medzi najväčšie top festivaly Rakúska aj Európy.

Samotný festival má viaceré špecifiká, ako je denná (DAYPARK) a nočná zóna (NIGHTPARK), kultúrna zóna, množstvo vedľajších alternatívnych stageov, bohatá gastro zóna a podobné vyžitie.

Usporiadatelia chcú v rámci bezpečnostných opatrení, aby sa účasníci festivalu registrovali online do personálnych účtov

Ako sa dá dostať na festival FM4 Frequency? Autom, autobusom i vlakom. Najlepšie je krátku cestu z Bratislavy absolvovať vlakom. Do Viedne je to hodina cesty, a následne menej ako polhodina na hlavnú vlakovú stanicu v meste St. Pölten. Odtiaľ za poplatok premávala kyvadlová doprava priamo do areálu festivalu. Pokiaľ sa rozhodnete pre pohodlnejšiu cestu autom, treba sa riadiť navigáciou, následne v samotnom St.Pöltene organizátori festivalu každý rok dobre vyznačia všetky prístupy na festival priamo v teréne pri ceste, preto stačí sledovať navádzače.

Viac info o porgrame, vstupenkách a registrácii:

https://www.frequency.at/

Pôvodne mal Lewis Capaldi vystúpiť na Frequency vo štvrtok 19. augusta

rNUlife.sk / Christoph Käfer, PR frequency

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.