ONLINE TURNAJ RED BULL ULTIMÁTNY HRÁČ JE SPÄŤ. REGISTRÁCIA JE SPUSTENÁ A MISIA JASNÁ – ZVÍŤAZIŤ!

Ste pripravení na 17 dní nabitých online turnajmi v piatich obľúbených hrách? Red Bull Ultimátny Hráč je po roku späť a už po piaty raz hľadá tých najuniverzálnejších hráčov zo Slovenska a Česka. Ukážte svoje zručnosti v unikátnom hernom päťboji a získajte okrem nekonečnej slávy aj skvelé ceny. Registráciu a všetko, čo potrebujete vedieť, nájdete na webe REDBULL.SK/HRAC.

Foto z finále red bull ultimátny hráč 2015 na forgames

Vyleštite si displeje, pripravte vaše myši a klávesnice, v utorok 23. februára 2021 sa začína „drtiť“ naplno. Podobne ako minulý rok, Red Bull Ultimátny Hráč odštartuje strategickou mobilnou hrou Clash Royale, po ktorej štafetu od 2. marca preberie najobľúbenejší futbalový simulátor FIFA 21. Prípravu už môžu zahájiť aj fanúšikovia taktickej strieľačky Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Tá bude treťou v poradí a CS:GO turnaj začne 9. marca. Od 16. marca vstúpi na scénu aj herný fenomén League of Legends a kolotoč online turnajov uzatvára od 23. marca športová mobilná hra Bike Unchained 2. Turnaje môžete sledovať online a o streaming sa postarajú Mishkin, Seron, Blade, Xnapy a Jirka Král.

Red Bull unEversE Lucern, Švajčiarsko, 29. Februára 2020 // Armon Ruetz

MISIA: ZVÍŤAZIŤ

Na hráčov zo všetkých kútov Slovenska a Česka čaká päť samostatných online turnajov, z ktorých každý bude mať aj svojich ocenených víťazov. Red Bull Ultimátny Hráč prebehne systémom jeden proti jednému a v každej hre (okrem Bike Unchained 2) budú dve online kvalifikácie, z ktorých do finálového turnaja postúpi 16 najlepších hráčov.

https://www.redbull.com/sk-sk/events/red-bull-ultimatny-hrac

Univerzálni gameri, ktorí sa zúčastnia dvoch a viac turnajov, budú zaradení aj do Ultimátneho rebríčka. Offline finále bude 3. apríla 2021 v Prahe a postúpi naň TOP 8 hráčov, ktorí zabojujú nielen o zásobu energie na celý rok a merchandise Red Bull Ultimátny Hráč, ale aj o výlet pre dve osoby na preteky F1, Sony PlayStation 5, Wolt kredity, ceny od Logitech a poukazy na nákup od progamingshop.sk.

Red Bull Factions v Miláne, Taliansko, 14. December 2019 // Gabriele Seghizzi

SÚŤAŽ O NADUPANÉ CENY PRE VŠETKÝCH

Šancu vyhrať novú konzolu PlayStation 5 a ďalšie skvelé herné zariadenia máte aj v prípade, že sa nezapojíte do online turnaja. Do 31. marca 2021 bude na webe redbull.sk/sutaz prebiehať súťaž o skutočne lákavé ceny. Postačí registrácia a správne zodpovedanie otázok týkajúcich sa turnaja Red Bull Ultimátny Hráč a ste v hre aj vy. Veľa šťastia!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Red Bull Ultimátny Hráč

Viac o hernom päťboji, pravidlá, rozpis turnajov a registráciu nájdete na redbull.sk/hrac. Viac info nielen o Red Bull Ultimátnom Hráčovi, ale aj zo sveta gamingu, nájdete na hernazona.sk.

rNUlife.sk / TS Red Bull

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.