ĎALŠÍ SPEVÁCKY TALENT BENCO VYDAL SVOJ DEBUTOVÝ SONG "CHVENIE"

Spevák Tomáš Benko alias Benco, ktorý ešte donedávna hviezdil ako hlavný spevák skupny Diamond Flowers sa dal na sólovú dráhu a o správnosti jeho konania nemožno byť žiadnych pochýb. Svoju prvotinu Chvenie totiž spojil hneď s niekoľkými zvučnými menami hudbného priemyslu a výsledok je jednoducho unikátny.

Tomáš Benko nie je na hudobnej scéne žiadny nováčik a za sebou má hneď niekoľko tvorieb v skupine Diamond Flowers, s ktorými vystupoval v najznámejších kluboch po celom Slovensku. Okrem toho s kapelou hrali aj na známom TopFeste, kde si pódium získali dva roky za sebou. Zo štyroch songov sa až polovica hrala aj na obľúbenom Rádiu FM.

Keď sa skupina rozpadla, mladý spevák uvažoval ako ďalej, ale láska k hudbe prevážila. Ďalším signálom k nabehnutiu na sólovú dráhu bola aj ponuka od speváka a hudobného producenta Andreja Mutňanského známeho pod menom Andrew May

“Neváhal som. Andyho som vnímal ako super speváka a hudobníka a to som ešte netušil aký je nadaný producent,” opisuje cestu k piesni Chvenie Tomáš. “Poslal mi anglicky naspievané demo, no nakoniec sme sa rozhodli pre slovenčinu. Na môj námet vznikol text, ktorý napísala Andyho manželka Paťka,” dodal spevák. 

O tom, že chvenie budete mať aj po zhliadnutí a vypočutí rovnomennej piesne, nemusíte vôbec pochybovať. “Skladba poukazuje na moje obdobie života, keď som odišiel z kapely a vlastne som nevedel čo ďalej, ale táto pesnička mi dala znova ten impulz robiť to čo mám najradšej a čo ma napĺňa-hudba,” priznal Benko.

O vizuál ku skvelému songu sa totiž postaral Michal Miklovič, ktorý ukázal, že k skvelej piesni dokáže vytvoriť aj veľavravný video klip, a to aj napriek tomu, že celá spolupráca vznikala počas prísnych opatrení v dnešnej ťažkej dobe poznačenej lockdownom.

https://www.instagram.com/benco_tomas/

rNUlife.sk / Zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.