Skupina Sám Sebou vydáva nový album X spolu s video klipom ku skladbe Šálky

Kapela Sám Sebou vydáva romantický singel Šálky spolu s romantickým videoklipom. Zároveň kapela k svojmu desiatemu výročiu vydáva aj nový album, ktorý nesie názov X.​​​​​

"Pieseň Šálky sa tentokrát rodila veľmi ľahko. Prvotne som poslal krátke demo bez textu nášmu textárovi Ferimu Pavolovi. Feriho táto hudba hneď oslovila a o pár dní sme sa stretli a začali sme pracovať na texte. Pieseň v sebe ukrýva krásnu myšlienku a pevne veríme, že sa bude našim fanúšikom páčiť," hovorí Matúš Fifik.

"Sme veľmi radi, že môžeme naše desiate narodeniny oslaviť vydaním nového albumu. Na albume X sme pracovali vyše 2 roky a poslucháči na ňom nájdu naše najväčšie hity ako Znova sa zamiluj, V šťastí aj nešťastí, Na čom záleží a okrem toho, samozrejme, aj nejaké novinky. Je to časozberný album, ktorý je určite náš najlepší a najvyspelejší a budeme veľmi radi, keď nás fanúšikovia podporia jeho kúpou a tým pádom podporia aj našu kapelu, aby mohla aj naďalej napredovať," dodal spevák Matúš Fifik.

K novému singlu kapela natočila aj krásny videoklip. "Celý námet videoklipu sme nechali na režiséra a skvelého kameramana Michala Smoleňa z firmy Promiseo. S Michalom sme spolupracovali už na niekoľkých videoklipoch a opäť odviedol skvelú prácu. Vo videoklipe su zachytené krásne zábery z prírody a o hereckú rolu sa tentokrát postarali skvelí herci Adriána Brnčalová a Filip Bajjani za čo im veľmi pekne ďakujeme," uzavrel líder kapely.

Bio

Sám Sebou, 2020

Kapela SámSebou pochádza z Jamníka neďaleko Spišskej Novej Vsi.
Vznikla 26.2.2010 a hneď začala so skladaním vlastných skladieb. Kapelu v súčasnosti tvoria Matúš Fifik, Róbert Faith, Peter Antal, Marek Fifik a František Pavol. V septembri 2010 vydáva kapela prvé demo skladby, ktorými si získala priazeň u fanúšikov z okolia. 

V roku 2011 sa kapela prihlásila do súťaže „Starter“, kde sa umiestnila z pomedzi 400 prihlásených účinkujúcich na druhom mieste v rámci slovenských kapiel. Začiatkom roka 2012 sa predstavila ako hosť na turné s INEKAFE. V lete vydáva svoj debutový album s názvom „Zrkadlo“, v novembri vydáva svoj prvý videoklip "Smutná tvár", ktorý sa v hudobnej ankete Slávik za rok 2012 umiestnil na 2. mieste. 

V decembri 2013 vydáva svoj druhý štúdiový album s názvom „Vlastnou cestou“. V roku 2014 kapelu opúšťa gitarista Boris Bendík, do kapely prichádza nový gitarista Peter Antal. Rok 2015 sa nesie v znamení nahrávania nového albumu pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha. V máji 2016 skupinu opúšťa Peter Antal a Sám Sebou pokračuje v zložení Matúš Fifik, Marek Fifik, Róbert Faith a František Pavol. V roku 2017 kapela vydáva svoj tretí radový album s názvom „LOVE“. V roku 2018 vydáva svoj prvý veľký hit „V šťastí aj nešťastí“, ktorý sa stane jedným z najznámejších svadobných hitov na Slovensku. Kapela pracuje na novom v poradí štvrtom albume, ktorý vydáva v roku 2020 s názvom "X".

rNUlife.sk / TS Sám Sebou


Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.