Lučenecký súboj top glosátorov! JAN KRAUS: „SOM PRIPRAVENÝ UKÁZAŤ SLOVÁKOM CESTU!“

Český herec a moderátor Jan Kraus si zmeria sily s tohtoročným jubilantom Milanom Lasicom. V Lučenci sa spolu s ďalšími glosátormi stretnú na jednom pódiu, kde Jan Kraus, v špeciály programu Sedem bez záruky, vystúpi ako exkluzívny hosť.

Svoje jediné verejné vystúpenie na Slovensku v tomto roku si Jan Kraus vychutná s nadhľadom a dávkou humoru. Na otázku, či si trúfa debatovať aj o aktuálnych problémoch či súčasnej situácii na Slovensku odpovedal jednoznačne:

„Trúfať si nie je problém. To dnes všade robí ktokoľvek. Našťastie som politológ, genderový špecialista, antipopulista a filozof. Pomôžem prípadne Slovensku nájsť cestu… Ale zaberie to minimálne hodinu.“

Populárna talkshow Sedem, známa z televíznych obrazoviek mieri k divákom po dlhšej pauze. Na stoličku ku slovenským stáliciam Elene Vacvalovej, Oľge Feldekovej a Milanovi Lasicovi si najlepší český glosátor prisadne po prvýkrát. Vtipné komentáre a postrehy na aktuálne udalosti spoločenského a politického života budú zárukou kvalitnej zábavy už 14. októbra v Lučenci.

„Talkshow Sedem bez záruky organizujeme už ôsmy rok a pán Lasica súčasne tento rok oslavuje osemdesiatku. Chceli sme jemu a rovnako divákom pripraviť špecialitu a myslím, že sa nám to podarilo. Veľmi nás potešilo, že Jan Kraus prijal výzvu byť súčasťou kvarteta najlepších slovenských glosátorov,“ uviedol producent podujatia Róbert Karas.

Milan Lasica oslávil vo februári krásne životne jubileum (rovných 80) a aj pri tejto príležitosti sa na jeseň môžete tešiť na predstavenia Sedem bez záruky vo vašom meste! Vstupenky na prestrelku vtipných komentárov si môžete zakúpiť v sieti Ticketpostal.sk, Predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7edem-bez-zaruky/

1.10. TRENČÍN – Piano Club
4.10. KOŠICE – GES Club
5.10. PREŠOV – Kino SCALA
13.10. NITRA – Hotel Mikado
14.10. LUČENEC – Kino Apollo + špeciálny hosť JAN KRAUS (www.kultura.lucenec.sk )

rNUlife.sk / zdroj: TS Sedem bez záruky

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.