V novom klipe RiverStone v hlavných úlohách fanúškovia, Robo Roth i Karin Majtánová

Košická skupina koncom apríla vyzvala fanúšikov k spolupráci na videoklipe k ich aktuálnemu singlu Málo. Krátke videá spievajúcich rockových fanúšikov nakoniec kapela spracovala a postrihala do videoklipu.

„Ako málo sa zdá pohnúť sa z miesta, ako ťažko sa kráča, keď nemáš ísť kam…” - to sú slová refrénu skladby, ktoré inšpirovali kapelu k výzve #riverstonevyzva, ktorá kolovala od apríla sociálnymi sieťami. V nej sa kapela obrátila na svojich fanúšikov, aby im pomohli s tvorbou videoklipu a poslali krátke zábery, ako trávia dni doma alebo v práci počas karanténneho obdobia a popri tom si pieseň Málo spievajú.

Je úžasné aké veci dnes dokážu ľudia spolu vytvoriť bez toho, aby sa stretli alebo vôbec vyšli z domu. Dokonca aj videoklip.” hovorí spevák kapely Michal Šandor. “Veľmi nás potešilo, ako na našu výzvu fanúšikovia zareagovali a že sa pridali aj známe tváre, vďaka čomu sa nám podarilo náš zámer uskutočniť.

Výsledný videoklip je tak mozaikou záberov od fanúšikov a členov kapely RiverStone. Kúsok svojho dňa i hudobného talentu v ňom ukázali medzi inými aj moderátori Ľuboš Hlavena, Valér Ferko, Diana Gabriková, Vlado Bučko či Karin Majtánová, hovorkyňa Soňa Valášiková a herci Stano Pitoňák a Robo Roth.

“Zaujímavé je sledovať, ako každý z nás trávi ten istý deň inak a ako môže byť aj význam skladby pre každého rozdielny. A všetkých pritom môže spojiť jedna pieseň. Aj v tom je čaro toho, čo hudba dokáže." dodávajú bubeník Majo Maksin a basgitarista Peter Hajdu. “Viacerí fanúšikovia nás milo prekvapili svojím talentom, kreativitou a dokonca aj mini-príbehmi, ktoré dokázali natočiť. Snažili sme sa preto veľmi citlivo každému v klipe nájsť miesto tak, aby sa ich myšlienka nestratila a aby sa jednotlivé zábery  dopĺňali. Výsledok teda nie je o nás - je najmä o ľuďoch, ktorým sa táto skladba páči a svojim prispením vytvorili jej vizuálnu podobu, čím nám ju pomohli pozdvihnúť na úplne novú úroveň. Ďakujeme!”

rNUlife / kapela RiverStone

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.