Netradičná Narodeninová párty dídžejky B-complex bude tentokrát formou live streamu

Už niekoľko rokov sa začiatkom mája v bratislavských kluboch konala narodeninová oslava Matie Lenickej alias B-complex spolu s ďalšími dídžejmi, ktorí prišli na svet v podobných dátumoch. Odkedy je Matia súčasťou Novej Cvernovky, kde má vlastné štúdio, stali sa jej akcie oslavou pestrosti, otvorenosti a lásky.

Vzhľadom na okolnosti a zdravotné riziká sa tento ročník jej narodeninovej párty uskutoční vo formáte live streamu. Ten odštartuje piatok 8. mája o 20:00 na Facebook stránke B-complex alebo cez Twitch. Za normálnych okolností by sa v Novej Cvernovke predstavili aj zahraniční hostia, online akcia však dostala iný koncept a jej lineup ponúkne to najlepšie zo slovenskej (nielen) drum&bassovej scény.

Po úvodnej šou, o ktorú sa postarajú divy z kolektívu Bratislava Burlesque či tanečníci a tanečnice z Anta Agni, sa okrem samotnej B-complex postavia do "mačacej klietky" aj ďalší známi dídžeji a producenti ako Changing Faces či L Plus. Celá akcia sa ponesie v mačacej "Pussy" téme a aj keď dresscode nikdy nie je povinný, diváci budú mať možnosť zapojiť sa prostredníctvom online chatu či posielať svoje fotky a blahoželania. Ich vstupy budú premietané naživo do sály a dídžeji budú na ne tiež reagovať.

NUlife.sk / Veronika Čillagová, Nová Cvernovka

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.