Láska kvitne pod každým stromom

Kofola sa rozhodla zaplaviť ČeskoSlovensko láskou. Po tom, ako v karanténnom čase vytvorila špeciálny instagramový filter na posielanie Pusemesiek, prichádza s ďalším originálnym nápadom. Pri príležitosti 1. mája vyzvala verejnosť pobozkať svojich najbližších pod Láskostromami. Tie sa dali dať tento piatok, počas sviatočného dňa, vyhľadať v Česku aj na Slovensku prostredníctvom mapovej aplikácie Mapy.cz.

Kofola v prvomájové kampani umístila do map Seznamu „láskostromy“

Máj je lásky čas, a prvý máj dvojnásobne, a na tom sa ani tento rok počas korony nič nezmení. Práve naopak! Na také množstvo lásky, koľko sa jej v posledných týždňoch v spoločnosti urodilo, je rozkvitnutých čerešní málo. Tlačenica, ktorá by sa mohla vytvoriť v čerešňových sadoch, vrhá na sviatok milencov tieň rizika. Kofola sa preto rozhodla zareagovať originálnym nápadom – vyzýva k prvomájovým bozkom pod vzácnymi Láskostromami. Prečo? Len tak, #zlasky. Ale samozrejme, zodpovedne, podľa stále platných odporúčaní, iba s členmi vašej domácnosti.

„Kofola je odborníkom na lásku už 60 rokov. A pretože v posledných týždňoch si ľudia začali prejavovať lásku viac ako inokedy, dobre vieme, že rozkvitnuté čerešne tento rok nestačia. Láska ale kvitne pod každým stromom! Nenechajte sa preto zošnurovať rokmi zabehnutými pravidlami a nájdite si ten svoj strom - najbližší a niečím naozaj výnimočný,“ hovorí Pavol Chalupka, marketingový riaditeľ Kofoly ČeskoSlovensko.

V mapovej aplikácii Mapy.cz stačilo do vyhľadávania zadať slovo „Láskostromy“ a získate prehľad o významných pamätných stromoch, ktoré sú roztrúsené po celom „ČeskoSlovensku“. Práve pod ich korunami ste si mohli dať prvomájový bozk. Spojili sa tak príjemné chvíle so svojimi najbližšími s milým výletom. Ale pozor, Láskostromy bolo možné na českých aj slovenských mapách vyhľadávať len vo štvrtok 30. apríla a v piatok 1. mája. Tak neváhajte!

Pusemesky môžete posielať neobmedzene prostredníctvom IG filtra na www.instagram.com/kofola. Láskostromy vyhľadáte od 30. apríla do 1. mája 2020 v aplikácii mapy.cz

Redakciu NUlife.sk informovala Lenka Puzlíková, 1st CLASS AGENCY

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.