Robo Opatovský má novinku „Modlím sa hudbou“. Vzdáva ňou hold ľuďom v prvej línii.

V čase pandémie sa mnohí neplánovane stíšili a výrazne utlmili kolotoč povinností.  Robo Opatovský však už dávno vie, že z času na čas je dobré meditovať, uvedomiť si, čo všetko nám osud doprial a poďakovať za to. Jeho novinka „Modlím sa hudbou“ prichádza v týchto ťažkých časoch, aby to pripomenula. Má aj krásny lyric videoklip, ktorý sa natáčal v skalickom mestskom kine. Vypočujte si Robovu novinku „Modlím sa hudbou“!

„Modlím sa každý deň. Je to skôr poďakovanie za zdravie, rodinu, inšpiráciu. Často meditujem, snažím sa stíšiť a hľadať odpovede na rôzne otázky. Hudba je pre mňa dar od Boha. Je to liek, ktorý lieči dušu. Aj v tomto období počúvam hudbu, tvorím nové pesničky a aj keď sa to nezdá, i toto obdobie je pre mňa veľmi inšpiratívne," vraví Robo Opatovský.

Toto všetko vyjadruje aj jeho novinka „Modlím sa hudbou“. Vznikla už dávnejšie, ešte v časoch, keď o koronakríze nik nechyroval. Otextoval ju Martin Chudík.

„Je to úžasné ako hudba spája národy. Myslím si, že celý svet v tejto dobe vníma liečivú silu hudby. Pesničkou som chcel vzdať hold mojej láske – hudbe, ktorá ma sprevádza celý život, lieči ma a nabíja energiou. Dnes ju venujem ľudom v prvej línii, bojovníkom s koronou, lekárom, záchranárom, sestričkám a všetkým obetavým ľudom, ktorí si zaslúžia našu úctu a rešpekt,“ dodáva Robo Opatovský.

Skladba má aj videoklip, ktorý sa nakrúcal nedávno – už počas mimoriadnych opatrení. Jeho autormi sú Samuel Hindy a Filip Cemper.

„Materiál na klip sme nakrúcali v skalickom mestskom kine. V podstate som so štábom ani neprišiel do priameho kontaktu, nakoľko režisér – kameraman Samuel Hindy predpripravil záber bezo mňa a keď som spieval synchrón, kameru obsluhoval na diaľku. Takže sme dodržali aj všetky vládne nariadenia. O grafický dizajn lyric videa sa postaral Filip Cemper. Aj s producentom Matejom Turcerom som si veľmi sadol, hudobne i ľudsky. Myslím si, že mám úžasný tím, s ktorým sa snažím moju hudbu posunúť ďalej,“ uzatvára Robo Opatovský.

Robo Opatovský, lyric video Modlím sa hudbou

Redakciu NUlife.sk informovala Eva Sládková, PROPAGANDA HOUSE

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.