Majself novou skladbou Pošli mi nádej podporil iniciatívu #KtoPomozeSlovensku

Mimoriadna situácia okolo šírenia vírusu COVID – 19, nás všetkých núti zamyslieť sa nad samým sebou a viac prehlbovať svoje hodnoty a vlastný život. Skladba Pošli mi nádej je venovaná všetkým, ktorí hľadajú v týcho dňoch nádej a snažia sa pochopiť aktuálnu situáciu. Samotný raper skladbou podporil aj iniciatívu #KtoPomozeSlovensku, ktorej venuje financie zo skladby.

Veľa umelcov na svete sa spojilo a prinášajú aspoň prostredníctvom svojich online kanálov hudbu ako vyjadrenie vzájomnej podpory a súdržnosti. Majself v novej skladbe podal osobnú výpoveď, ktorá bola napísaná inak ako jeho doterajšie skladby.

"Skladbu som napísal formou listu pre najlepšieho priateľa, ktorému som sa dlho neozval. Ten najlepší priateľ je v tomto prípade vyššia moc, v ktorú verím a prosím ju o pomoc v aktuálnej situácii, ktorú prežívam a vnímam okolo seba. Mám pocit, že celá situácia s Covid-19, požiarmi v Austrálii či Amazónii a xy dalších vecí, ktoré sú už takmer dennou súčasťou, sa nám snaží niečo povedať. Aktuálne som nielen ja, ale aj my všetci postavení pred novú situáciu, s ktorou nikto nerátal a pravdepodobne ju nezažilo veľa z nás. Verím, že aspoň časť z nás pochopí, čo nerobíme správne a začne k niektorým veciam pristupovať inak. Vizuál reaguje na udalosti od začiatku tohto roka až po súčasťné ťažké dni a hodiny. Na konci klipu je poďakovanie pre ľudí, ktorých ja osobne vnímam ako hrdinov a zároveň predĺženú ruku, spomínanej vyššej moci," hovorí o novej skladbe Majself.

Redakcia NUlife.sk / Jana Trellová

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.