OneRepublic sa so svojimi najväčšími hitmi predstavia v Bratislave už túto jeseň!

Koncertná jeseň na Slovensku sa rozrastá o ďalšiu zahraničnú hviezdu. Celosvetovo obľúbená americká pop-rocková skupina OneRepublic si to do Bratislavy i Viedni namieri už v novembri tohto roka. Návštevníkom ponúknu najúspešnejšie skladby naprieč svojou úspešnou hudobnou kariérou.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt one republic tour 2020

Šestica fešákov, ktorá sa prostredníctvom mnohých úspešných hitov stala za posledné roky idolom mnohých priaznivcov súčasnej modernej muziky, v marci štartuje koncertné turné  po Európe. Skvelou správou pre slovenských fanúšikov je ohlásenie koncertu aj v Bratislave. LIVE IN CONCERT pod taktovkou OneRepublic sa uskutoční 10.11.2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Americká pop-rocková skupinaOneRepublic sa preslávila vďaka spolupráci s producentom Timbalandom a ich spoločnej skladbe Apologize, ktorej sa predalo viac ako 5 miliónov  nosičov a na YouTube si pripísala vyše štvrť miliardy vzhliadnutí.

V priebehu svojej kariéry kapela predala viac ako 16 miliónov kópií albumov a veľkú popularitu potvrdila tiež úspechmi hitov Wherever I GoLove Runs Out, All The Right Moves,  Secrets, či Counting Stars. Setlist nadchádzajúceho turné bude vyskladaný práve najúspešnejšími piesňami z repertoáru tohto zoskupenia z Colorada, ako aj novinkami, ktorými fanúšikov neustále zásobujú.

V minulosti na Grammy nominovaná kapela aktuálne znie v éteri slovenských rádií s najnovším singlom Wanted, na ktorom sa autorsky podielali  mimo iných frontman skupiny i renomovaný skladateľ a textár Ryan TedderBrent Kutzle (Beyoncé/Ellie Goulding/Leona Lewis) a Tyler Spry, ktorý je dlhoročným spolupracovníkom OneRepublic či U2.

Zaujímavosťou a aj predpokladom skvelej šou je rovnako fakt, že všetci členovia hudobnej formácie OneRepublic - Ryan Tedder, Zach Filkins, Drew Brown, Brent Kutzle, Eddie Fisher a Brian Willett, sú multiinštrumentalisti hrajúci na niekoľko rozličných hudobných nástrojoch.  Frontman kapely Ryan Tedder, ktorý je zároveň skladateľomm a producentom, má na konte i niekoľko spoluprác s Camilou CabelloKygomJamesom ArthuremHailee Steinfeld, či legendárnymi Paulom McCartneym a U2.

Vstupenky na čerstvo ohlásené hudobné podujatie OneRepublic LIVE IN CONCERT, ktoré sa uskutoční 10.11.2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, budú k dispozícii od piatka 06. marca 2020 od 10:00 hod. nawww.vivien.sk a v sieti Ticketportal. 

Redkciu NUlife.sk informovala Janka Marczellová, PR VIVIEN

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.