Lenny vydáva doteraz najosobnejšiu skladbu Figure It Out

Talentovanú a osobitú muzikantku Lenny čaká na jar vydanie druhého albumu a na 4. decembra oznámila svoj najväčší koncert v kariére v pražskej hale O2 universum, kde okrem iného zaznie práve vydaná pieseň Figure It Out. Tá je doteraz jej najosobnejšou skladbou, ktorú podporila videoklipom zloženým zo záberov z detstva.

Emotívny príbeh životnej cesty, lások a prekážok dodáva piesni výnimočnosť a osobitosť, ktoré speváčku dokonale vystihujú. O produkciu piesne sa postarala dvojica Ondřej Fiedler & Marcel Procházka, ktorí sú zároveň aj jej spoluautormi. Režisérom je Jan Strach, strih mala na starosti Lenka Gmitrová.

Lenny sa do povedomia širokej verejnosti zapísala ako svojbytná a nadmieru talentovaná autorka. Tiež ale priznáva, že nie vždy je to tak emotívne, ako v prípadne nového singla. "Občas sa objaví pieseň, ktorá je výnimočnejšia ako ostatné, a práve Figure It Out je jednou z nich," zverila sa Lenny. Pieseň je sama o sebe veľmi osobná a reflektuje tému, ktorá sa týka každého z nás. Slogan Figure It Out, o ktorý sa speváčka v piesni opiera, symbolizuje rôznorodosť každého ľudského príbehu, kedy si každý človek musí na všetko prísť sám. "Pieseň pojednáva o ceste životom, ktorá je plná krásnych chvíľ, ale aj prekážok, rázcestí a ťažkých rozhodnutí, pred ktoré sme postavení. Potom je len na nás, ako sa rozhodneme a akým smerom bude pokračovať naša životná cesta," popisuje Lenny.

Vo videoklipe Lenny poodhaľuje kus seba samej a úplne vypúšťa akúkoľvek dejovú líniu, a i napriek tomu divák dostáva jasný odkaz a príbeh. Hlavnú úlohu hrajú jednoznačne emócie a vľúdne slová, ktoré k piesni spolu s producentmi Lenny napísala. "S fanúšikmi sa podelím o to, čo donedávna zostávalo skryté. Som šťastná, že som mohla spolupracovať Honzom Strachom a Lenkou Gmitrovou, s ktorou sme si veľmi sadli, čo je myslím aj poznať na citlivom spracovaní všetkého nazbieraného materiálu," hovorí Lenny s úsmevom.

Lenny teraz trávi väčšinu času v nahrávacom štúdiu, kde dokončuje nový album, ten patrí k najočakávanejším hudobným počinom tohtoročnej jari. "Verím, že album sa blíži k svojmu záveru. Mám v sebe satisfakciu, že jednotlivé kúsky zapadajú pomaly, ale iste do seba, a že vydám hudobný materiál, o ktorom som úplne presvedčená. Myslím, že fanúšikovia sa majú na čo tešiť," zaznelo od Lenny.



Redakciu NUlife.sk informoval Tomáš Karpel, Universal Music, Foto: Matúš Tóth

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.