Peter Cmorik šokuje fanúšikov i blízkych! Havária na motokárach!

O tom, že život človeka dokáže zmeniť jediná sekunda, sa presvedčili už mnohí. Najnovšie sa do kategórie ľudí, možno až s fatálnymi skúsenosťami tohto druhu, zaradil i slovenský spevák Peter Cmorik, pre ktorého sa stala takmer osudnou jazda na motokárach. I keď, našťastie, „iba“ vo videoklipe k najnovšej skladbe Dnes to príde.

Populárny spevák Peter Cmorik šokuje novým videoklipom. Vizuálna podoba skladby Dnes to príde, pripomínajúca scény z filmu, uzrela svetlo sveta len nedávno. Novinka plná adrenalínu a rýchlej jazdy zachytáva i desivú nehodu speváka. Obľúbený interpret netají, že pár kolízií už má za sebou aj v reálnom živote. Hoci sa pri nich nikdy nikomu nič nestalo, zvuk nárazu a emócie s ním bezprostredne spojené, mu navždy ostanú znieť v ušiach. Natáčanie klipu Dnes to príde mu okamihy z minulosti pripomenulo.

Silné emócie cíti dodnes

Azda práve preto dokázal vypäté okamihy krátko po havárii stvárniť nanajvýš vierohodne. Ako sám tvrdí: „Pri nakrúcaní tejto časti som sa psychicky cítil, ako by som reálne havaroval a chalani ma bežali zachraňovať. Veľmi autenticky som to prežíval a myslím, že je to vidno aj na záberoch!“

Peter Cmorik v klipe Dnes to príde

Natáčanie vyšlo podľa Petra Cmorika na jednotku. Ako naň s odstupom niekoľkých dní spomína niekoľkonásobný slovenský Slávik?: „Bol to skvelý deň, počasie nám vyšlo dokonale a vyšantili sme sa ako malí chalani. Laco Rychtárik točil naše jazdy a prestrihával hrajúcu kapelu v záberoch, aké vie urobiť len on sám!“ Hudobník netají, že s výsledkom je nanajvýš spokojný a neveril, že hranie na slávnostnom otvorení vonkajšej motokárovej dráhy GoCat v Orechovej Potôni, z ktorého skrsol nápad natočiť tento klip, vypáli tak skvele!

Motivačný text pre všetkých vytrvalcov

Samotné pozadie vzniku piesne predstavuje o poznanie menší adrenalín. Skladba totiž vznikla v domácom štúdiu Petra Cmorika, kde vôbec po prvý raz nahrávali živé bicie s bubeníkom „Cmorovej“ kapely Maťom Tomešom. Ďalšie detaily prezrádza už všestranný, dvojnásobný otec: „Text sa mi podarilo napísať relatívne rýchlo a stal sa z neho kvázi motivačný song. Ten sa úplne hodí pre tých, ktorí na niečom fakt pracujú a denne sa snažia zo všetkých síl dosiahnuť svoj cieľ a uspieť.“

Nezaháľa ani tento rok 

Napriek tomu, že  Peter spolu s manželkou, výbornou huslistkou Danielou Lovlin, vychovávajú dvojičky Števka a Peťka, spevák myslí aj na svojich fanúšikov. Tých pravidelne zásobuje novými hitmi a na koncertoch, kde okrem najnovších hitov zakaždým zaznejú i pomyselné „povinné jazdy“ ako Dážď, Čo to znamená či Mám pocit, to dokáže aj po rokoch pôsobenia na hudobnej scéne poriadne roztočiť.

Nemieni poľaviť

Na sklonku roka „Cmoro“ s kapelou vydali doposiaľ prvú vianočnú pieseň Vianočný punč a ani nie o mesiac neskôr predstavujú skladbu Dnes to príde. V dobre našliapnutom tempe pokračujú i tento rok a fanúšikovia kapely sa môžu tešiť na množstvo noviniek.

Spevák netají silné ambície: „Rok 2020 bude pre nás určite prelomový. A to minimálne tým, že sa plnou parou púšťame vpred do tvorby a realizácie nových singlov. Posledné dva roky sa v našej zostave niesli v znamení baby boom-u, kvôli čomu šla tvorivá práca mierne bokom. Venovali sme sa výlučne koncertom a našim rodinám,“ prezrádza Peter, pre ktorého bude 2020 životným míľnikom aj preto, že oslávi rovnú štyridsiatku.

Nová energia a nápady

Ako však tvrdí, deti trochu podrástli a členovia kapely majú množstvo hudobných plánov, ktoré by v ostatnom čase chceli zrealizovať. „Okrem koncertovania sa chystáme nahrať a natočiť päticu nových skladieb. Rovnako budeme súčasťou jedného medzinárodného projektu, o ktorom vám viac detailov prezradíme v dohľadnom čase. Je sa na čo tešiť, veď sme plní energie a odvážnych vízií!“

Redakciu NUlife.sk informovala Janka Marczelová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.