Noel Gallagher prichádza s novou vianočnou piesňou

Člen kutlovej kapely Oasis, Noel Gallagher, vydal novú vianočnú pieseň. Tá sa bude nachádzať na pripravovanom EP Blue Moon Rising, ktoré uzrie svetlo sveta 6. marca.

Hoci Oasis už niekoľko rokov spolu ako kapela nehrajú, Noel ani jeho o niečo známejší brat Liam hudbe nezanevreli, hoci sú rozhádaní na večnosť. Obaja sa jej teda venujú sólovo no naplno, a veru aj ako jednotlivci majú nielen doma v Anglicku veľký úspech. Na svojich koncertoch často hrajú piesne práve od Oasis a určite každý fanúšik tejto kapely dúfa, že sa ešte raz v budúcnosti udobria a vrátia sa späť na koncertné turné s kapelou Oasis.

Noel momentálne vystupuje so svojou kapelou High Flying Birds. Ich nová vianočná skladba sa volá Wandering Star a je na ňu natočený aj humorno-satirický videoklip. Určite stojí za vypočujte.

Redakcia NUlife.sk Vám všetkým fanúšikom kultúry a dobrej hudby praje príjemné prežitie Vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2020!

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.